desiremaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Geçenlerde evde parti vericem dersane sınavı olduğunu öğrendim, ee millete söz vermişiz ölmek var dönmek yok neyse patiyi yaptık saat 05:00 civarlarında bakırköye indik, dershanede orda zaten ,sabahladık.Uykusuzluktan ölüyorum meydanda dershaneden arkadaşlar uyandırdı beni,dershanede sınavda uyuyorum tabi millet gülüyo[:)] ben kafayı kağadın üstünden kaldıramıyorum,işin ilgiç yanı 4 sınava girmiş olupp en iyi notu busınavdan aldım ve sınıf birincisiydim...(sonuçlar okunduğunda sınıftakilerin yüzünü görmenizi isterdim...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Tebrik ediyorum. Aşmışsın.[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neverm1nd Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 O kadar eglencenin gaziyla insan neler yapmaz :)[hline]Liseli var ya ,ah o liseli Kisa etekli,dar elbiseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 ahuahuhweheu süpper... işte sen busun... vallai süper... :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Abi matrizde yemek yesem orucum bozulurmu? | Vadaaaaaaaaaa!... ``````````````````` Yedi tepeli şehrimde, bıraktım gonca gülümü Ne ölümden korkmak ayıp, ne de düşünmek ölümü ``````````````````` Kadının biri iskeledeymiş hamile kalmış neden? Reisin takası gelmiş... Muhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Büyük insansın.. ego tatmini rocks, d00d![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar