Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Admin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Academy tarzı bir oyuna benziyor bugun doğubankta cdcide gördüm 4cd bir oyun oynayan varmı?Arkadaki resimler oldukça güzele benziyordu.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 blabla değilmiş Knights mış :)[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
smerten Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Star Wars: Knights of the old Republic yada SW:KotoR çıkmış mı? god damn it![hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress!
Natural Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 ybvana bu oyundan bahsetmeyin 1 saat sipariş werdim oyunu aldım yüklicem bozuk çıktı kafayı yicem ya gördüğüm gibi zaten aman die atladım.oyun baldur's gate gibi[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım...
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 avatürkte 80 milyon:)[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen!
Öne çıkan mesajlar