HaritaMetot Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Buraya İrc den Bi Arkadaş Sayesinde Geldim... Saolsun Öyle Bir anlattıki Yani Gözlerim Yaşardı... Kısaca İşaret Parmağınla Yeni Konuyta Bas Falanda dedi Sağolsun... Neyse Ben Olayı Çözmüş Diilim Kırmadım Veled-i Geldim Yazdım İşte... ( Buarada Yaklaşık 30-35 Saattir Çalışıyorum Ne Dediğimi Bende Anlamış Diilim hadi Hayırlısı ) //SekizOrtaliHaritaMetotDefteri Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Hoj geldin ben mircdeki:) Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Eğer radyo dinlemeyi tercih ediyorsan, forumları okurken bir yandan Pepelek Radyoyu takip etmeni önerebilirim. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre.. Görsel Sanatlar konusunda da burada epeyce ilgili arkadaş bulabilirsin. [hline]Come back strong with fifty belly dancers! [Bu mesaj Chemical tarafından 22 November 2003 03:19 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaritaMetot Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 said: Chemical, 22 November 2003 03:17 tarihinde demiş ki: Hoj geldin ben mircdeki:) Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Eğer radyo dinlemeyi tercih ediyorsan, forumları okurken bir yandan Pepelek Radyoyu takip etmeni önerebilirim. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre.. Görsel Sanatlar konusunda da burada epeyce ilgili arkadaş bulabilirsin.[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Wıshhhhhh Desene Bu Terlik tam Benlik Ne Alaka Ama Neyse... //SekizOrtaliHaritaMetotDefteri Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 hojgeldinnn[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaritaMetot Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 said: ConspiratoR, 22 November 2003 03:20 tarihinde demiş ki: hojgeldinnn[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Hoş Buldum Benim Doğam Gereği Olayları Pek Ciddiye Almam ... Yanlış Bişi Dersem Veya Öyle Anlaşılırsam Şimdiden Özürlerimi İletem Sonra Küfür Yemiyek... //SekizOrtaliHaritaMetotDefteri Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Harita bi üstteki mesaj quate etmioz:) Bu arada bırakma burayı biraz takıl seversin[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaritaMetot Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 said: Chemical, 22 November 2003 03:27 tarihinde demiş ki: Harita bi üstteki mesaj quate etmioz:) Bu arada bırakma burayı biraz takıl seversin[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Erkek Adam Renkli Sayfalara Girmez Ama Bu Seferlik Kaideyi Bozak Ehehe //SekizOrtaliHaritaMetotDefteri Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 SAyfa renkleri değişiyor metalik renk yap[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 http://www.paticik.com/forum/forumtema.php En alt sol a bas ilerle ye bas[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaritaMetot Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 PhP Den Nefret Ederim... Değiştiren Dop Olsun :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ben hariç:)[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaritaMetot Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 hoşgeldin!![hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Galenthas, 21 November 2003 14:46 tarihinde demiş ki: Napım laytım galiba biras... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Crowley Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 hoş geldin[hline]Kenderler bu dünyanın gerçek masumları. Bizlere zamanımızın ve enerjimizin büyük bir kısmını, aslında hiç de önemli olmayan işler için harcadığımızı hatırlatıyorlar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 hos gelmısen[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.