mono Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 aklimi kurcaladi..aradim fakat ulasamadim bi bilgie.. hiding in ve stealth in paperdoll da ekledigi title nedir? asassin? ranger? rogue? tirsak? bilgisi olan varsa pay etsin bakim..[hline]...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 baktim tabiki oraya gozumden kacmis da olabilir ama bilmiorum..[hline]...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Grandmaster Rogue...[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 danko[hline]...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 poison=assassin alore=ranger hide stealth=rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 *!laf arası adamı Mandrake olur* ek bilgi veriyim :) bütün skilleriniz istediğiniz kıvama geldi diyelim title ınız istediğiniz skillin kini göstermiyosa skill cap ten görünmesinin istediğininz title ın skillinin ok unu yukarı çıkarın diğerlerini kilitleyin *!normal e döner*[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar