Faerdun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 bu filmler ne zmn vizyona girecek sinema dergisinde scary movie 21 kasım diyor gel gör ki ortalıkta yok herkesin bildigi gibi kill bill de gelmedi galiba sanki gösterime girmeyen filmler arttı gibi merak ettim açıkçası[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 aa doru bugün scary movie gelmeliydi demi kill bill muamma zaten :([hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 kill bill çıkıcak ben izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 scary movie 3 ü tavsiye etmiyorum kesinlikle, çok boş bi flm olmuş, 2 tane güzel denebilecek espri var sadece, full vakit kaybı :)[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar