Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Valla onu bunu bilmem ama bizim okulda ki öğretmenlerin hepsi ders anlatırken birden değişiyorlar : -Hocam truvanın başkenti neresiydi -.....dır murat (unuttum şimdi :) ).Bakın aynı heredota benzedim şimdi hahahah... Hep böle yapıolar ne alakaysa ?[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Katılıyorum dinle alakası yok.Yani adamın Namaz kılması kadar normal birşey yokki bu Kuran'da yazıyor yani.Hadi onu geç arkadaşın dediği gibi yeniliklere açık biri öyle olmasa kızlarını öyle etrafta dolandırmazdı yada kadınların dükkan açmasına izin vermezdi.Bence çok harika bir karakter hem yeniliklere çok açık hemde dinine saygılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 dinle alaksı var derken sadece konuşmaları ve adamın namaz kılması diil din sadece o dedir. sorun benim türkçe eksikliğim diil sizin din eksikliğiniz ben dinle iç içe biriyim ama dışa vurulmasından hoşlanmıyorum. sizin anlamadığınız kavramları anladığım için bana böle geliyo.. neyse anlatsamda anlatsamda anlamıycaksınız.. bölesi daha iyi. eleştirilerinizi allaha havale ediyorum... beyninizi s..iiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 nusret baba bu bölümde bi sahnenin sonunda allahla konuşarak "bahçemizin gülünü de eksik etmiyosun" gibisinden bişey söyledi dini göndermeler var ama kesinlikle rahatsız edici derecede diil .. zaten yukarda biri belirtmiş ruhi nin sürekli aşağılanması da dizide dinin yüceltilmediğine kanıttır p.s:damar ın son cümlesine yorumu size bırakıyorum[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: jankis, 16 June 2003 22:40 tarihinde demiş ki: p.s:damar ın son cümlesine yorumu size bırakıyorum degisik fantazileri war?[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 o zaman damar arkadaşımıza acilen kasap öneriyoruz arkadaşlar .. değişik hayvan türleriyle fantazisini tamamlasın bizim ada tayfası bostancı kasaplarını bilirler sen onlara bi danış istersen[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 "damar" zaten belli yani... ehem neyse... donelim konumuza diodukki ekmekdi tekneydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: damar, 16 June 2003 22:22 tarihinde demiş ki: eleştirilerinizi allaha havale ediyorum... beyninizi s..iiyim Allah'ın adının yanında böyle bir küfür kullanmaya utanmıyormusun dinle iç içe kişi?hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] [Bu mesaj Deep-Night tarafından 16 June 2003 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Yuh be ekmek teknesi ile yobazlığın ne alakası var, o dizi bizim kültürümüzü yansıtıyor. Şöyle marjinal olma çabası gösteren tipler yok mu... neyse yazmiyim. Sonuçta çok güzel bir dizi...[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Zaten belli, adam köşeye sıkışmış ve küfür edip kaçmış, koçum madem din temasını sevmiyorsun eleştirilerimizi niye allaha havale ediyorsun??[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 hayır allaha havale edip bide üzerine küfür sallamış. oh suyundanda koy... bu adam benim anlamadığım hangi dinsel kavramları anlıyomuş çok merak ettim.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ben dinle büyük bir alaka göremiyorum, çok büyük(neredeyse tamamı) müslüman olan bir toplumda yaşıyoruz, ama allah desen propaganda diyecek duruma gelenler var. Elin adamının parasının üzerine bile "in god we trust" yazar. Oturup düşünülmesinde fayda var kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bonjante[hline]salla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 dünkü bölümde cengiz anesteziye anasenteziz gibi bişiy dedi öldüm euahau[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ekmek Teknesi: Pazartesi gününün en güzel dizisi... asmalı konak'a basar. kim ne derse desin Özcan Deniz bir kıroydu. dizide performansı iyi olsa bile. o malın oynadığı dizi izlenmez. bu kızları da anlamam zaten salak salak "ayy, özcan deniz'i çok seviyoruuum.", "aşkım, deli oluyorum ona" diyen kızlar ise cabası![hline]So need your love, so fuck you all [Bu mesaj IMGOINGTOWIN tarafından 17 June 2003 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Necibe de ne seymis hani hem istemiyomus gibi yapıyodu hem de pesinden adam kosarken gılucukler atıyodu.[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 necibe ilk evinden çıktı .. celal buna "seni takip edecem" dedi bu da yok canım falan bilmemne diye cevap verdi sora biraz yürüdü başta celal gelmedi .. bu arkasına döndü hadi niye gelmiyosun manasında zuhauahhuaa[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 izlediğim en güzel yerli dizi bir tek şu celal karakteri hoşuma gitmiyor gerisi çok hoş olmuş özellikle kirli çok güzel su bizi bozar :) ve hırdavatçı dükkanı olan bir adam var nezaket hanıma sulanan o karakter tam animelerdeki sapık tipler gibi olmuş birde gözlük takınca nükemmel oluyor :lol: nezaket hanımcığım mayonuz ne renk falan demesi :lol: ve sonra nezket hanımın birtane geçirmesi çokhoştu :lol:[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ruhi ya süper bi karakter o lan jale bir o iki[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 :lol: ismide iyi olmuş ruhi :) adam tam anime tipi.[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: IMGOINGTOWIN, 17 June 2003 21:18 tarihinde demiş ki: Ekmek Teknesi: Pazartesi gününün en güzel dizisi... asmalı konak'a basar. kim ne derse desin Özcan Deniz bir kıroydu. dizide performansı iyi olsa bile. o malın oynadığı dizi izlenmez. bu kızları da anlamam zaten salak salak "ayy, özcan deniz'i çok seviyoruuum.", "aşkım, deli oluyorum ona" diyen kızlar ise cabası![hline]So need your love, so fuck you all [Bu mesaj IMGOINGTOWIN tarafından 17 June 2003 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] ewt bencede Asmalı Konak'tan çok daha iyi bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 tuz ruhi bayılıyorum walla adama, 5.5 milyarlık çeki görünce yüz hali süperdi. Bazende gelip fırında gençlik maceralarını filan anlatıyor bayılıyorum gülmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Gallant, 18 June 2003 17:40 tarihinde demiş ki: tuz ruhi bayılıyorum walla adama, 5.5 milyarlık çeki görünce yüz hali süperdi. Bazende gelip fırında gençlik maceralarını filan anlatıyor bayılıyorum gülmekten. adam yobaz numarası yapıyo ama elinde olsa götürcek bütün kadınları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Mavi, 15 June 2003 01:57 tarihinde demiş ki: bayaa hoşuma gidiyor ama her bölümünü izleyemiyorum .[hline]İmza mimza neyin bilmem barnak bassam ? aynen bende öyle ama eklemek istediğim bişey var sokaktan tikli insanları toplayıp eksikliklerinden yararlanarak milleti güldürüyo o hoşuma gitmedi dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Elexa, 18 June 2003 20:08 tarihinde demiş ki: said: Mavi, 15 June 2003 01:57 tarihinde demiş ki: bayaa hoşuma gidiyor ama her bölümünü izleyemiyorum .[hline]İmza mimza neyin bilmem barnak bassam ? aynen bende öyle ama eklemek istediğim bişey var sokaktan tikli insanları toplayıp eksikliklerinden yararlanarak milleti güldürüyo o hoşuma gitmedi dizide mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar