SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Vallahi en sevdiğim bir dizi hiçbir bölümünü kaçırmadım sizce nasıl bir dizi ? Sloganları bile çok güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 izlediğim tek yerli dizi ilk başta dalgasına izledim sonradan sardı süper dizi[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: arcane, 14 June 2003 19:16 tarihinde demiş ki: izlediğim tek yerli dizi +x D={x>0} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 aynen ılk baslarda sevmedım ole salak geldı sonrada ıyıce sardı tek kacırmadıgım dızı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ben çok kaçırsamda komik oluyo baya[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Güzel dizi severek izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 anaaaaaaa bugün tekrarını izlemeyi unuttuum dooohhhhh[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Maksusmu yapiyon lan jale :D[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bayaa hoşuma gidiyor ama her bölümünü izleyemiyorum .[hline]İmza mimza neyin bilmem barnak bassam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 her karakter ayri komik ya super dizi :)[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Arzular Şelale... İlk başta çok salak dizi falan diyodum.. Boş boş diziler yapıyolar kim izler diyodum... ona bigün bi izledim... Önyargılı olmamak lazım! Herşeyi incelemek lazım! İrtibatı koparmayalım babam..[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: White_Rakkad, 15 June 2003 08:13 tarihinde demiş ki: Önyargılı olmamak lazım! Herşeyi incelemek lazım! bu da şeye benzedi neydi babekomuydu berber eheh ben adama master diye isim taktım süper ya[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 bende pek dizi izleyemem çok kaçırırım fakat bazen tuturuyorum işte saatini denk gelirse izlerim komik bi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Çok asmıs ortalıgın damına komus dizi:D Hiçbir bolumunu kacırmadıgım dizi Her Pazartesi onun yüzünden dısarı cıkmadıgım dizi Cekimleri devamlı bizim orda yapılan dizi gibi ornekler verilebilir[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: Khirsah, 15 June 2003 10:31 tarihinde demiş ki: Çok asmıs ortalıgın damına komus dizi:D Hiçbir bolumunu kacırmadıgım dizi Her Pazartesi onun yüzünden dısarı cıkmadıgım dizi Cekimleri devamlı bizim orda yapılan dizi gibi ornekler verilebilir[hline]Blood never ends without the power of wisdom :-P[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 -Cenkiz abi nerde kaldı ? -Lan Pican ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Hep aynı espriler yapılmaya başlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ya ne biliyim sevemiyorum bi türlü... afedersiniz ama gereksiz ve olağan dışı çirkinlikteki ve iticilikteki insanlara saçma laflar söletmek bence komedi olmuyo...[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 dini konular üzerine kurulmuş hafiften yobazlığı aşılayan hafiften de bi şeyler öğreten yani hem öğreten hem de olumlu ve olumsuz yönde düşündüren bi dizi... diziyi kaçırmıyorum ama baştan beri izlemede tereddütüm war bana insanların beynini yawaş yawaş yıkıycakmış gibi geliyo... sadece din üzerine konuşuluyo... pke hoşnut diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superguru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 koskoca,herkesin bayıldıı diziyi geçen gün ilk defa izledim hahaha :D fena diilmiş,izlenilesi...[hline]...adeta bir yaşam tarzı !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 lol dinle alakası yok o senin türkçe eksikliğin.. bu forumda şimdiye kadar birşeyi sevmeyen insanların her türlü eleştirisini gördüm ancak bu kadar gülüncünü görmemiştim ilginç[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Dın degil bence arkadas nkavram hatası yapmıs.Din yerine geleneklerimizi ve unutulmaya yuz tutmus aile degerlerimizi bize komedi altında sunuyo.Belki din diye adamın her gun namaz kılmasını soleyebilirsin ama artık onu da yapmıyo ki oda cok normal bisiy.Zaten baba yobaz rolundeki ruhi efendiyi hep tersliyo.Bi de zaten senaryo yazarı Hasan Kaçan(Heredot) bir karikaturist adam turkiyenın tum mizah dergilerinde calısmıs bi adam.Her konuyu mizah anlayısı içinde degerlendirmesi de bence normaldir.[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: damar, 15 June 2003 22:52 tarihinde demiş ki: dini konular üzerine kurulmuş hafiften yobazlığı aşılayan hafiften de bi şeyler öğreten yani hem öğreten hem de olumlu ve olumsuz yönde düşündüren bi dizi... diziyi kaçırmıyorum ama baştan beri izlemede tereddütüm war bana insanların beynini yawaş yawaş yıkıycakmış gibi geliyo... sadece din üzerine konuşuluyo... pke hoşnut diilim 1- Yobazın anamını kesinlikle bilmiyorsun. 2- Nedir bu dine nefret? Merak etme kimse seni yemez. 3- Senin iraden bir diziyle yıkılabilecek kadar zayıfsa bilemem artık.[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: 1- Yobazın anamını kesinlikle bilmiyorsun. 2- Nedir bu dine nefret? Merak etme kimse seni yemez. 3- Senin iraden bir diziyle yıkılabilecek kadar zayıfsa bilemem artık.[hline]deep. Sert erkek,hasın erkek ,sinirli erkek:D[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom [Bu mesaj Khirsah tarafından 16 June 2003 10:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: damar, 15 June 2003 22:52 tarihinde demiş ki: dini konular üzerine kurulmuş hafiften yobazlığı aşılayan hafiften de bi şeyler öğreten yani hem öğreten hem de olumlu ve olumsuz yönde düşündüren bi dizi... diziyi kaçırmıyorum ama baştan beri izlemede tereddütüm war bana insanların beynini yawaş yawaş yıkıycakmış gibi geliyo... sadece din üzerine konuşuluyo... pke hoşnut diilim Salak.[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar