Goarth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2001 Beyler bu adsl modemleri netten satan bir yer bilionuz mu ? ayrıca sizce TT nettekiler o modemi kabul edermi ? :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Haziran 24, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2001 ya valla ebay den turkler deli gibi adsl modem alıyolar... sen de git bi bak... son donemdeki en parlak musteriler turklermiş:-) www.ebay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2001 saol caine abicim :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2001 ebayden aladan arkadaşlar bir bakabilir mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2001 netten alan yok mu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pant3r Mesaj tarihi: Haziran 25, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2001 Ben yazıcıoğlundan 1.el 205$ a almayı düşünüyorum. ebay dan almak zor geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaRRiOR Mesaj tarihi: Haziran 25, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2001 beyler adsl modemleri önce telekomun onaylaması gerekiyo ve şu anda sadece alcatelin eski we dandik bi modemi onaylanmış durumda. ben de almayı düşünüyorum ama yeni modemleri onaylanmasını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2001 sizce 1 ayda onaylanır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xdreed_shopar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2001 beyler ben adsl kullanıyorum şu an ve alcatel kullanıyorum çok ta memnunum ama telekom a sorduğumda diğer modemleri desteklemiyoruz dedi yani ve bence en az 3 4 ay daha alcatel kullanılır..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2001 bu arkadaş iyise gerke yok netten alırım aynısını ucuzada iyi mi bağlantı santralle ne kadar uzaksın ?? :-? :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2001 upppppppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 süper eski olan bu başlığı uplamayı biraz nostalji yapmayı biraz da bilgilenmeyi istedim:) bilindiği üzere telekom port dağıtıyor. bende 256 k aldım bi tane aama gene bilindiği üzere modem sorunu var. ne alayım nerden alayım hangisinden nasıl yani. [diğer açılan başlıklarıda okudum ama 256 k hakkında pek bişey göremedim.][hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono? [Bu mesaj Numb tarafından 22 November 2003 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 efenim iki dakikaya kadar internet bölümüne şutluyorum, ilgilenenlerin dikkatine şey ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 bulup çıkarıcam bütün böyle yannış yere açılmılş forumları ne gsel siz modlarda boş durmayın yani demii:)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar