Fly Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Başka bir topicte geleceği denmişti, ama ne zaöman geleceği söylenmemişti. Bilen var mı ?[hline]Nukem_Verite, 24 Şubat 2003 13:39 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum reha bey pepeleği ben hekledim :lol: Bu lafa Ultra-Sazan gibi atılan Ahmetboy, 24 Şubat 2003 13:42 tarihinde demiş ki: adi herif bilkiyordum!!! GERİ VER ÇABUK !!! YOKMU Bİ YETKİLİ BULDUK İŞTE HACKLEYENİ!!! ADİ UTANMIYONMU SEN Buraya tıklamayan var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Hasan Çolakoğlu Bilgisayar oyunları bölümünde bir thread'i var idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Bahsedilen thread http://www.paticik.com/forum/view.php?id=28265[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar