Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Baktım herkes sahip olduğu hayvanın resimleri koyuyo buraya. ben de Tarçın'ın resimlerini koyiyim dedim. Tarçın Bey 4 yaşında çok pis yakışıklı bişeydir. hatta gelin adayları falan varsa görüşsünlerdir. bu halının üzerinde sızıvermiş hali bu da aşırı monkey island oynamaktan bayılmış hali (diğer resimlerini bi buliyim onları da koyucam)[hline][i] qu est ce que c'est:viande (not: boyundaki kıllar keçe gibi olduğundan kesmiştim ordaki kıllarını. o yüzden ince boyunlu gibi gözüküyo ama normalde aslan gibidir ehe)[Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 21 November 2003 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 OooOOoOo epeydir escape from monkey island cd si görmemiştim . demek sende eskilerdensin :)[hline]> ////////// ////////// |||||||||||||||||[Bu imza zgrw tarafından 21 November 2003 23:00 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj zgrw tarafından 21 November 2003 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 vay duke gözükmüyordun hiç ortamda..[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ilk resimdeki sehpahanin ustunde duran siyah cisimi odunc alabilir miyim ? :)[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar