jarjar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 olm melan bütün team olark l.amer sinz :lol: Olm allah sana boy vermiş gerisini koy vermiş gelen koyuyo gecen koyuyo ne bicim basketcisn ula[hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 bende varım lise 1..[hline]Bir Tık Atın Şu Mübarek Ramazanda Birinin Daha Karnı Doysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GMRajaat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Beyler ben lise sonum. aklınızı alırım akıllı olun. bu arada hillhouseda gaylik belirtileri görülüyomuş, son durumlara göre ayşe uyansoyla arası kötüleşmiş, lise 1 ve hazırlıklara yawşamaya başlamış. benden demesi bakın arkanızı kollayın belli olmaz naapcağı[hline]question reality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 konusmayin lan okulum hakkinda bu sene bitince kurtulcam zaten bu aptal yerden ama turkiyedeki okullarin hepsinden daha iidir orasi kesin bu arada hillhouse hakkinda duzgun konus alirim aklini rajaat[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GMRajaat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Zachelon musun nesin bak deli etme beni. Adın ne olm senin? Hillhouse hazırlıkta seni de mi duptu? Sen kesin yedi senelik diilsindir, nerde o eski safkanlar aaaahh ahhhh! Eğer yiosa lise sonların arasında söyle ben hillhouse'u seviorum die bakalım neler oluo! sen kaçlısın da konuşuosun bu arada? sus detention veririm![hline]question reality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 kime detention veriyosun lan sen ewt yedi senelik degilim aksine 8 seneligim yeni bitme seni bu arada kesin 89lularla takiliyosundur hatta 90lilarla bile olailbir kardesim yasinda tiplerle takil sen dup!![hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GMRajaat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 AHAHA SEKIZ SENELIK MI AHAHAHA!! seni 9lulara yazarken görmüşler? zachelon vs 9lular dasdasdsada küçücük kızlardan ne istiosun lan cani?! bu arada senin adın ne hala söylemedin? yarın kantine gel hamza abiyle sana temiz bi dayak çekelim. bu arada mortis çok kral adamdır paso başka kızla çıkıyo, alemlerin Lord'udur[hline]question reality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 hamzaymis lan kac kere aldim assaga o herifi hamza diil cihan gelse bisi yapamazsin bana arkamda kapi gibi dagan var benim ona ihtiyacim olmaz ama sen yinede bil ona gore[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GMRajaat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Olm bak deli etme beni sinirlendirme doğanla basarım sınıfını aklın başına gelir o da nası karizma adam offf hep yanında geziorum karizma oluorum[hline]question reality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 said: GMRajaat, 03 November 2003 11:20 tarihinde demiş ki: Beyler ben lise sonum. aklınızı alırım akıllı olun. bu arada hillhouseda gaylik belirtileri görülüyomuş, son durumlara göre ayşe uyansoyla arası kötüleşmiş, lise 1 ve hazırlıklara yawşamaya başlamış. benden demesi bakın arkanızı kollayın belli olmaz naapcağı[hline]question reality. yaw hilo 7 senedir öyle, yumuşacık ahenkle dansediyo 86lıyım ve bu sene menzun olacam, forumu açan arkadaşa başarılar dilerim, alışır zamanla alt tarafı 3, yok, 5 sene sonra gidiyo buralardan arabanla gelirsin artık[hline]*!onun için mantığın bir önemi yoktur... ve ağzından salyalar saçarak gülmektedir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 dogan dedigin su topu olan degilmi oadam harbi karizma lan neyse bu arada onunla takildigina gore sende de is var heralde o zmn gel yarin bulusalim caddeye gidelim takiliriz kiz keseriz[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GMRajaat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 OK baba o zmn ben kartalımı alıym babadan, hacı koymuştu arabaya ses sistemi de war kraaaaallll karizma akıcak üstümden karizmaaa bi de sahte pol şark aldım mont, kıza kız demiycem hilo gelsin onu bile dupmam[hline]question reality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Bu okuldan mezun olunca gözüm arkamda kalıcak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Tamam sinacım biz senin icin o gozu cıkarırız istiyorsan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Bu okuldan mezun oldukdan sonra gerıye aklının takılacağı okul bırakmıycam ardetcıgım sen uzulme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ben bu okulu du bakiim 21 yaşinda bitiricem varmi beni geçen oeh yuh be 21 yaşında lise mezunu olucam sınıftada kalmadım hiç çok süper çok[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ama beni geçende var pardon bu sene hazırlıkta bi 86 lı garip var yazık acıdım valla ben 2 yaş küçüklerle okumaya dayanamıorum adam 3 yaş küçüklerle okuyor bu arada alırım aklınızı özelliklede seninkini can[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 said: Glatheros, 03 November 2003 15:11 tarihinde demiş ki: ama beni geçende var pardon bu sene hazırlıkta bi 86 lı garip var yazık acıdım valla ben 2 yaş küçüklerle okumaya dayanamıorum adam 3 yaş küçüklerle okuyor bu arada alırım aklınızı özelliklede seninkini can[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Kim o 86'lı kız? Bizimle aynı yaşta ama bizden dort sene sonra mezun olacak. Nasıl mumkun oluyor cidden merak ediyorum... [Bu mesaj Saendul tarafından 03 November 2003 18:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 said: Saendul, 03 November 2003 13:16 tarihinde demiş ki: Tamam sinacım biz senin icin o gozu cıkarırız istiyorsan :P Bekliyorum...[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Bıktım artık kaç senedir benim yaşım senin yaşını döver tartışmalarından ...ik yarıştırmalardan.[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unclecan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Eren Yanardagi taniyaniniz var mi ?[hline]Playing the king in my kingdom!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 OHa! siz kimsiniz? bi de okula gitme gibi bi kayginiz yok mu sizin? :) ayrica benim aklimi alcak adami öperim hele lise 1'deyse. korkum yok valla deniz'den fln..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Bu arada hilocuguma laf yok. :lol: pff seneye kurtuluyorum ondan bize bakmiycak. adam kacik. bu arada bizden once olmus galba adamin dopluk olaylari. nedir bu? kime sorsam ibne diyo. nie?[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 allahi belasi gm rajaat hapse giricek adam yakinda 89 lu kizlara bakmaktan, pis herif ensest manyak[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unclecan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Sozluge hilonun ismini yaz olaylar gelir karsina ibnelik nedenleri onun disinda deniz sbdeki japon olan cocuk mu lan bize lise 2 yken bu herifin bir biyiklari vardi kes derdik kesmezdi cok enteresan bi herif ama gazdir dogru.[hline]Playing the king in my kingdom!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar