gambitds Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 arkadaslar cizgi roman figurlerini satin alabilecegim gerekli seyler disinda bi yer bilio musunuz istanbulda yada internette bir site bende gambit in tek bir figuru var onu da arkadaslar zor bulmuslar saolsunlar bilgisi olanlar bana haber ucursun lutfen ayrica bir iki baska figurum daha var isteyenle taksa yapabilirim[hline]You will be fine, Chére. You got people watchin' over you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ben bualyım sana :)[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Artık bir çok oyuncakçı diye tabir edilen yerlerde bulman mümkün tüm x-men ve birçok marvel karakteri figürlerini örn:Toys-R-us-Carrefour-Gençlik Merkezi vs...[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar