yosun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Ayşe Kulin'in Nefes Nefese adlı kitabı hakkında görüşlerinizi flm alabilirmiyim? Lakin çarşamba bu kitaptan sınavım var ve bi kaç aydır kapağı ile bakışıyorum :j Bi gazla (eğer özetini bulamazsam) oturup iki günde okuycam sizce napiiim okunası bi kitapmı vs?[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 sanırım kimse okumamış. ben dahil :)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 bende okumam ozmn :j[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 bende okumadım ama duydum nefes nefese bi kiştapmış[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 off fistan, uzaklaş buradan.. *!Kovalar*[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Bir nefes bir nefese gel beraber bir berber dükkanı kuralım demiş.[hline][no pain, no gain!][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak..[/i] [Bu mesaj Deep-Night tarafından 17 November 2003 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 ondan sonra biri içine çekmiş diğeri vermiş nefes almak daha kolay bi hale gelmiş.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 said: theKingpin, 17 November 2003 19:09 tarihinde demiş ki: off fistan, uzaklaş buradan.. *!Kovalar*[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. :)[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 az sonra edebiyat bölümüne taşıyorum. bu vesile ile hatırlatıyorum: lütfen bölümü olan yani konu içi konuları konu dışına açmayınız. p.s. kitabı okumadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Kitabı her okuyan acaip sevmiş. hatta annem okuduğundan beri bana söyler, nefes nefese'yi oku diye. herhalde okumaya başladığın anda biten kitaplardan. o yüzden problemin olmaz...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar