hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Tam olarak kesin değil ancak Bi arkadaştan gelen habere göre heykel civarında siren sesleri falan varmış daha önce de bi gürültü olmuş.Tabi tamamen duyum haberi olan varsa yazsın bişiyler radyoda hiçbişey yok tv'de yok burda net'tede haber yok.[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 yalandır tv de yok öyle bişey... dün de neler diyolardı benim kulağama gelenler: Boğaz Köprüsü patlamış, çökmüş, Zincirlikuyu patlamış, TBMM patlamış, Hisarüstü (Boğaziçi üni) patlamış, Etiler patlamış, caddebostan, bostancı, göztepe patlamış, ohoo heryeri patlatıyo bu dedikoducu millet[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Patlama gerçek metro istasyonu yakınında yer alan binalarda patlama olmuş ama tüp patlamasıymış 3 yaralı[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 yani bi saldırı yok şimdi radyo da söyledi[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 bana da icq'dan mosq söyledi şehreküstü istasyonunda bir patlama meydana gelmiş ama tüp patlamış biraz panik olmuş tabi hasanemre bursalımıydın sen ya[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 yazık insanlara ya! hergün bir şeyler patlıyor, anasını sattığım be! sinirim bozuluyor artık... [hline][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ewt regulus Bursa'lıyım ezelden :)[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 her osurup çakmak çakanı terörist saldırı sanıcaz bu gidişle.[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla demiyorum artık dogmeat olum sokacam saber ı I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 galiba öle olucak ben bide buttim deyim hedef alınabilecek ilk 3 yerden biri sayılır[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 paranoyak olduk ya orda bombamı var acep bu kamyonda bombamı dolu bu teröristmi şu adam canlı bomba olabilirmi delircez valla abi normal hayatınızı yaşayın..[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Bayramda bursaya geliyorum patlatmayın huleyn sagi solu.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 yazış olmuş o biraz.. ankara'dayım şu an bu gün bursadan geçtik...[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 gaz sızıntısı gibi bişeyden patlama olmuş. saldırıyla alakasız[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 said: karpuz, 21 November 2003 14:22 tarihinde demiş ki: yalandır tv de yok öyle bişey... dün de neler diyolardı benim kulağama gelenler: Boğaz Köprüsü patlamış, çökmüş, Zincirlikuyu patlamış, TBMM patlamış, Hisarüstü (Boğaziçi üni) patlamış, Etiler patlamış, caddebostan, bostancı, göztepe patlamış, ohoo heryeri patlatıyo bu dedikoducu millet[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Yuh Bea Amma Sıkmışlar Benim Kulağıma Gelen Haberlere Göre Daha 14 Hedefleri Varmış Türkiyede . Toplam 18 Hedefmiş . Terör Örgütü Kaset Gönderip Açıklamış . Eğer Bunlar Gerçekse Ben Türk Polisine Güveniyorum Bunları Durduracaktır . [hline]> ////////// ////////// |||||||||||||||||[Bu imza zgrw tarafından 02 November 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj zgrw tarafından 21 November 2003 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 said: _-Sturm-_, 21 November 2003 23:04 tarihinde demiş ki: MIT varken öyle bir kaset yollamazlar salak mı bunlar?[hline]"...Geriye kalan her şey gitmişti: İdealleri, umutları, hayalleri. Sövalyelik çöküyordu. Kurallar kusurluydu. Yaşamındaki her şey manasızdı.Ve tutunabildiği tek o kaldığı için Düstur'a göre ölecekti..."Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!!SAPım, SAPsın, SAP, SAPız, SAPsınız, SAPlar, SAPınızNo to Garbage! No to trash! Elbette değiller amaç mesaj vermek . diyorlarki ; biz burdayız . Ama bizim mesajımızda şöyle olmalı . Ordu da karşınızda .[hline]> ////////// ////////// |||||||||||||||||[Bu imza zgrw tarafından 21 November 2003 23:00 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj zgrw tarafından 21 November 2003 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar