Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 öyle çok aşmış birşey yapmak istemiyorum. fazla riske girmeden biraz performans arttırmak istiyorum. nasıl yapabilirim? bira yardım pls..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 yapamazsın tnt2 ne ki nesini o/c edicen yeni bi kart al acilen[hline]-Huseyini gordunuzmu ya ? -Yedigonubiz , -nasi ? -baktik ye-ni-le-bi-lir gozukuyodu , yedik . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ya bendede tnt2 m64 var Bunun Son Driverını nerden bulabilirim? Nvida'nın sitesinkdeini cektıgımde Pc Sapıtıyo.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Alacağım zaten Ocak'ta. Ama o zamana kadar en azından PES 3 oynayabileyim.. Ben de arıyorm aynı driverları.. en son 38li birşey var 2002nin mi ne ondan sonrasını bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopoldin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Arkadaşım özellikle ekran kartına overclock sadece ucundan ittirmektir.Pes fln oynıyamazsın.Bence sen git bi radeon 9200 vs al.Yanlış anlama boşuna uğraşma yanı karta fln bişi olur hiç bir şey yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ben gecen sene overclocklamistim tnt2 yi bi fark olmadi ama illa istiyosan sanirim dosyanin adi tnt clk ydi bu sekilde bi aratmayi dene googledan[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 tnt2 nin oc potansiyeli vardir. hafife almamak lazim fakat ne yaparsan yap gunumuz oyunlarini oynaman pek mumkun degil o kartla. hatta cogu oyun acilmayacaktir bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 said: Leopoldin, 20 November 2003 22:04 tarihinde demiş ki: Arkadaşım özellikle ekran kartına overclock sadece ucundan ittirmektir yoo al msi'in abit'in asus'un güzel bi kartini cak vmodu hatta vmod a bile gerek yok gerci bak bakalim nere kadar ittiriliyomus[hline]-Huseyini gordunuzmu ya ? -Yedigonubiz , -nasi ? -baktik ye-ni-le-bi-lir gozukuyodu , yedik . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ya ben sadece pes3 oynamak istiyorum :) win98de powerstrip ile fpsyi min.30 max. 52 falan yaptım oyun içinde. genel olarak biraz yavaş olsa da katlanılıyor ama kornerlerde, ceza sahasında kalabalık olunan pozisyonlarda 30lara düşünce çok kötü oluyor bullet time gibi aynı.. min. 40-45 yapabilsem oynayabileceğim akıcı bir şekilde.. ben sadece powerstrip ile clockları 30ar arttırdım. Daha ne yapabilirim.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar