Obscura Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Varmı burda bu insanlardan varsa hangi takımda oynuyolar Ben Caddebostan spor da oynuyorum genç takımda varsa amatör kümede mücadele eden arkadaşlar tanışalım konuşalım[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ben... "Spud" diyo arkadaslar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ben.. kültür spor :D ya her seneki gibi serefli bir 3.'lükle sezonu bitirecez. her sene aynisi. 2 mac kaybedip diger butun maclari kazaniyoruz. pff demin yenildik hatta...[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 yildiz ayrica..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 nerde be bı yerlerımızı kaldıramıyoruz kı oynıyalım[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım... Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fist4n Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 ben lisansız oynuyorum nba'da. kaçak misali yani. pasaportda sahte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Ülker de oynamisligim wardi kucukken 6.sinifta fln artik oynamiorum.Futbolcuyum artik uehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 ilkokul 5'den lise 2'ye kadar önce ankaragücü, sonra yenişehir ve okul takımında oynadım :) 1 ankara şampiyonluğum var. sonra sakatlanarak bıraktım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 1999-2002 arası geleceğein yıldızları küçük,yıldız oynadım..[hline]Bir Tık Atın Şu Mübarek Ramazanda Birinin Daha Karnı Doysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 deren yazma lan 2002'de yildiz takim degil küçük takima girebiliyorsun. 2.si ise sen o oyunla anca spor okulunda oynarsin. lol[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Ya bide 88 liler yıldız mı oluyo kücük mü?.. bende bi klübe girmek istiyorum da kadıköy de calısan ve cok asmıs olmayan ama iyi olan bi klüp arıyorum..cok fazla oyuncusu olmayan bi klüp biliosanız pls önerin.. Haa bide Saint Joseph'te okuyan lise 1 yada 2 olan ve basketboldan anlayan veya anlayan arkadasları olan varsa benimle irtibata gecsin KAL Hz2-Lise1 dönemi olarak Basketbol Macı ayarlamak istiyoruz..icq : 176633370[hline]Yepyeni süper bi site... members.lycos.co.uk/csnfrp/forum Sap geldim sap gidicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Ben Enkada yıldız oynamıştım bir ara.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 orta okul un başında 1 sene efes te oynamıştım (bundan 11 sene once felandı) sonra orta 2 den lise 2 ye kadar da okul takımında oynamıştım lisanslıydım lise 2 de bir gün bahçede 20 kişi valeybol oynuyos ben manşetle topu elalemin ayakla diktigi yere atıyodum fela nsonra inerken milet karsılamaya kasıyodu egleniyoduk bi vurdum rüzgarda falan top arkadaki inşaat halindeki binanın tepesine kaçtı benide hoca izliyomuş sinirliydi o gun zaten bikaç kişiyle tartıştıydı patlıcak biyer arıyodu topu bilerek catıya attı falan diye gaza gelmiş beni çağırttı odaya tam geliyom ayaklanmıs odadan dısarı cıkmıs gözümün önündew yırttı lisansı salak herif bende zaten ders falan aksıcam maç yapmak artık sux eline sağlık yırt hiç seyimde deil dedim mutlumu oldum hemde nası :)[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 88 yıldız oluyo ama bu sene oynayabilirsin yıldız ancak seneye genç oyniycaksın sende[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 bu sene sezon baslamıs zaten anca seneye..[hline]Yepyeni süper bi site... members.lycos.co.uk/csnfrp/forum Sap geldim sap gidicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 eahaeh ksk de oynamıştım yaklaşık 3-4 sene evvel.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 09 November 2003 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 t-telekomda oynamıştım 99-00 yıllarında . gencde[hline]ben almiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 nicotinee lakersta oynuyomuş[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 kardesim oynuyor selimiyespor takımında oynuyor.3 sene icinse adını sık sık duyacaksınız insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 pazar günü maçımız var İst büyük şehir belediyesiyle nası bi takmı bilmiorum tam ama yıldız takımı bizim yıldzları yendi heralde onalrda yenerler bizi :)[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 leykırs babasının takımı mıymış? said: ConspiratoR, 15 November 2003 22:26 tarihinde demiş ki: nicotinee lakersta oynuyomuş[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar