Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 baktım kimse yok, daldım. dinleyen varsa haber etsin, kazaa filan açık, yayın boktan olabilir...
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ben dinliyorum ema. Sırf tekno değilde değişken arada konuşmalı bir yayın yaparsan sevinirim.
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ah be şekerim, ben de tam kimse yok sevgili de eve geldi, çıkayım diyodum. bak şööle yapalım, benim mikrofonum yok, bu çaldıklarımdan değişik bişey dinleyesim de pek yok. hem dediğim gibi evimin eri de geldi. o bakımdan ben iki bişey daha çalıp gideyim. benden sonra yayına giren arkadaş (olursa tabi :P) senin istediğin gibi tatlı tatlı bi yayın yapsın. hı?
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 playlist aşağı yukarı şu şekilde gerçekleşti efenim: Laid Back - White Horse Felix Da Housecat - Harlot Felix Da Housecat - Madam Hollywood T. Raumschmiere - Musick Benny Benassi - satisfaction Felix Da Housecat + Miss Kittin - Silver Screen befoundera özel teşekkürlerimle yayınıma son veriyori. :)
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 eee... özel teşekkürlerime dom'u da ekleyerek gidiyorum o zaman :P başka sefere e mi domcum?
dominic Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 5 sarki calip kacmak var mi yahu.. ne bu boyle.. siddetle kiniyorum..
Öne çıkan mesajlar