Fly Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Xp kullanıyorum önceden söyliyim. Bir gün bilgisayarı açarken alarm veriyormuşcasına bipledi (virüs falan da yok). Ekran kartını gösteriyor, İntel mintel diye resim çıkarıyor ve alarma başlıyor. 5. denememden önce disket takılı olduğunu hatırladım ve çıkarınca çalıştı. Bu alarmı ne diye koymuşlar ? Yoksa başka bişi mi olabilir (niye koyduklarından kastım "bilgisayarın göçtü, muhaaaaa" gibi bir şey hissettirmek mi istemişler psikopat gibi) ?[hline]Nukem_Verite, 24 Şubat 2003 13:39 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum reha bey pepeleği ben hekledim :lol: Bu lafa Ultra-Sazan gibi atılan Ahmetboy, 24 Şubat 2003 13:42 tarihinde demiş ki: adi herif bilkiyordum!!! GERİ VER ÇABUK !!! YOKMU Bİ YETKİLİ BULDUK İŞTE HACKLEYENİ!!! ADİ UTANMIYONMU SEN Buraya tıklamayan var ya....
riglous Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Hyr, farklı bip sesleri farklı hataları belirtir... Daha doğrusu 4 bip sesiyle 3 bip sesinin anlamı farklıdır.
senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 o farklılık seslerin uzunluk-kısalık incelik-kalınlık ına göre deişmiomuydu ?[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Fly Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 3-4 bip deil. Hani şu uçak filmlerinde, uçak düşerken "dı dı dı dı dı" diye 0.4 sn de bir öten ve kesilmeyen bip sesi var ya, onlar gibi ses geliyor.[hline]Nukem_Verite, 24 Şubat 2003 13:39 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum reha bey pepeleği ben hekledim :lol: Bu lafa Ultra-Sazan gibi atılan Ahmetboy, 24 Şubat 2003 13:42 tarihinde demiş ki: adi herif bilkiyordum!!! GERİ VER ÇABUK !!! YOKMU Bİ YETKİLİ BULDUK İŞTE HACKLEYENİ!!! ADİ UTANMIYONMU SEN Buraya tıklamayan var ya....
senko Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 hıı o zaman bi fanına bakıver takılmışsa cpu tam soğumuyo olabilir bide hdd fanını temizle bence ısınma ile ilgili bi proplem[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Fly Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Disketi çıkarınca geçti yanlız. Belki dediğin şey yüzünden çıkarmış da olabilir disket takılı iken.[hline]Nukem_Verite, 24 Şubat 2003 13:39 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum reha bey pepeleği ben hekledim :lol: Bu lafa Ultra-Sazan gibi atılan Ahmetboy, 24 Şubat 2003 13:42 tarihinde demiş ki: adi herif bilkiyordum!!! GERİ VER ÇABUK !!! YOKMU Bİ YETKİLİ BULDUK İŞTE HACKLEYENİ!!! ADİ UTANMIYONMU SEN Buraya tıklamayan var ya....
Öne çıkan mesajlar