RipeFlash Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Animeyin indirdim yaklasik 1.2 gb ama Japonca.Bunun altyazisini nereden bulabilirim?İngilizce tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 diziyi izledin mi? diziyi izlemeden izleme bence. hiç bi şey anlamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 diziyi 6 ya kadar var 7-8 indirdim ama bozuk cikti 9 10 11 12 var 13 yolda falan filan.Evet ilk cd sini izledim amma bisi anlamadim ustelik japonca idi...: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 7-8 ,bulabılecegımız bır lınk versene zed zahmet olmazsa kazaa tormentler falan bulamadık bız...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 kesinlikle dizinin tamamını özellikle 14. bölümden sonrasını izlemeden end of evaya bulaşma derim...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 donkey network adam gibi çalışırken ordan indirmiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 said: Dragonutopia, 12 November 2003 02:29 tarihinde demiş ki: 7-8 ,bulabılecegımız bır lınk versene zed zahmet olmazsa kazaa tormentler falan bulamadık bız... Walla kazaa da var bende çektim şahane siz neden bulamadınız ki?[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Universite'de p2p cok kotu ondan.... Bu arada subtite gerekli degilmish dvd gibi menusu var istersem japonca istersem ingilizce istersemde directorun yorumlariyla dinliyebiliyorum süper bisiymish yaaa bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 directorun yorumu...eh sen resmen dvd yi indirmişin ... ama Zed in sözünü dinle izlemeden diziyi izleme end of eva yı[hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maersk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ya bişey soracağım. daha geçen gün divx satan bi yerden nge nin tüm episodelarinin oldugu cd aldim. iyi tamm tum episodelar var da ilk episode dışında diğerlerinin sesi çıkmıyor, sırf görüntü.. divxle çok ilgilenmem etmem de sorun ne olabilir nasi çözerim. hevesim kursagimda kaldi yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Himm ac3 filter code denen bişi var divx aviler için onu çekip kurarak bu sorunu çözmen kuvvetle muhtemel hemen bakiim linki olacaktı.Ahanda buldum buyur http://www.divxaltyazi.com/programlar/20.zip[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maersk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 ya benim bilgisayarda xp var :) bu senin söyledigiin dosyalar win 2000 ya da 98 içinmiş. hala ses gelmiyor.. bi çare lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar