jankis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 arkadaşlar ben düne kadar icq 2001b kullanıyodum .. malum bilgisayar külüstür bunu bile 2-3 dakikada açıyo da neyse dün bi ara düşüp durmaya başladım sora düzeldi bu sorun .. gece yine oldu en sonunda bağlanmamaya başladı ben yeni proxy yazdım sora disconnect edip tekrar online olim dedi bu sefer de icq kitlendi kapadım açtım her seferinde kitlendi bu sabah yine aynı şeyi yaptı uninstall ettim 2002a yı yükledim aynı yerde yine kitleniyo proxy yi değiştiremiyorum şu anki proxy ile de devamlı connecting durumunda kalıyo napacam ya yardım !? database convert olayını yeni versionu yüklerken yaptı kendi kendine napabilirim[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 arkadaşlar yok mu bi fikir ya[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 google.com a gidilir miranda yazilir daha sonra miranda 0.0201 midir nedir oyle bisi var bu indirilir icq databaseinden icq acilir daha sonra icq bilgisayardan silinir miranda kullanilmaya dewam edilir daha fazla bilgi icin paticik.com/forum dan aramaya gidin ve miranda yazip basin bakin gorun begenin kullaninin[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 iyi de sora nerde senin icq history n demezler mi[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar