chrounos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bu dersi lanetliyorum.. bu ders okulumun 1 dönem uzamasına yol açıcak.. geri sayım başladı sınava 34 saat kaldı...[hline]Opeth zamanında demişki, I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 topic acacagina kir dizini otur calis :) saka bi yana bi soru olursa cevaplamaya calisirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ehuehe ben calculus I A-,Calculus II B+ ile geçmiş bi insan olarak dif'i zor geçmiştim.ama sonra resmen site site öğrettiler.şimdi süper dif biliyorum.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 dif denk pis bi derstir ama edi varsa no problemo ayrıca sor bizimde sınavımız var belki bizede katkısı olur soruların :P[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ya bi yüksek mertebeden bir dif. denklemin karakteristik denkleminin kökleri niye katlı ve komplex olur abiler ablalar.. son olarak ituye kafam girsin diyorum ve derse devam ediyorum.. dynamik bu sorular öle paint'e yazılcak türden diil.. şeytanın işi gibi daha çok bunların çözümleri.. hayde by.[hline]Opeth zamanında demişki, I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 sorunun cevabi: katli kok olmasi normaldir cunku yuksek mertebeli bir diff. denklem icin birden fazla (denklemin mertebesi kadar sayida) degree of freedom vardir, ve de herbiri icin bir kok bulunabilir. Koklerin komplex olmasinin sebebi de islem yaptigin uzayin reel sayilar deil universal set olmasi (yani tum sayilar, real ve imaginary) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 hangi bolumde war bu ders ?[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 valla benim bildiim kadariyla cogu muhendislige, fizik ve matematik bolumlerine var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bazı bölümlerde difdenk ayrı bir ders, bazılarında yüksek matematik dersinin dahilinde gösteriliyor ikincisi daha kolay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 :) ben ayri ders olarak gorenlerdenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar