Sin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 120 mage 120 eva 120 resist 120 medit 110 necro 110 sprit speak işe yarar mı[hline]keep clubbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 bence yarar ama necro ve ss yerıne poıson ve ınsc. tavsıye ederım..ılerde eger ttnetın pınglerı duzelırse oyle bı char yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ayrıca resıst yerıne wrestlıng ve parry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ya arkadaşlar bu template tavsiyesi mesajlarını anlamıyorum ben.. bugün yemekte ne yesem gibi soruyosunuz. 120 resist nasıl yapılır yav?!? resist bu focus diil ki nasıl kasılır kaç yılda kasılır..[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Sanırım osı dısında bır server..Hemen celallenme yahu:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ya pardon.. skill gainleriyle başım belada biraz... millet böle 120 resist 120 parry alsammı falan diince aklım almıyo..[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 kardeşim 120 resist olayını osi de yapmıyoruz osi clone runuo serverlarda yapıyoruz :)[hline]keep clubbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 euehe evet..o serverlarda power hour da var..sorun deıl yanı gaın falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 brainin dedıgı gıbı 120 resıst bıraz zor osıde..ayrıca 100 den sonra parry de ıskence gıbı gelıyor..zaten osıde poıson scrool da pek para etmedıgınden peynır ekmek alır gıbı 120 ps alamıyoz..benım en ıyı resıst skıllım su ana kadar 51 olabıldı:)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 evet benim de resistspell 60larda.. üstelik bi dönem kasmak için sahiden uğraştım, ciddi büyü manyağına döndüm ama yok artmadı.. bu arada sin, sen wild area'dan kayj mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar