Peka Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 hehe html dersine giren hocamız geçen bi coştu döktürüyo öyle formları işliyoruz işte get yada post methodları wardır falan filan get kullanmayın sorunları war işte getle gelen url yi browsere pasteliyerek hertürlü bilgiye ulaşabiliyorsunuz hatta ben vbasic ile ufak bi tool hazırlayıp tckimlik.nvi.gov.tr nin eski get methodu kullanan sitemine saldırdım bi gecede bütün eskişehirin kimlik bilgisini indirdim databaselerinden falandı filandı gül gül geberdim arkada hayır yapmış olabilir mantıklı yapmamışta olabilir ama gelip derste bunu anlatmak nedir ya[hline]-Huseyini gordunuzmu ya ? -Yedigonubiz , -nasi ? -baktik ye-ni-le-bi-lir gozukuyodu , yedik . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 eheh ben olsam inanmazdım bi insan ben böle böle yaptım diip duruosa kesin boştur o[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 hehe hocaya bak neler yapıolarmış meğer gençliklerinde ahah[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 çok zor bişi değil onu yapmak, vb ile o şekilde bi programda en fazla 1-2 gün alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar