jullianus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bazen cidden bu insanları anlamıorum...karmakarışıklar! gerek duyguları gerekse yaptıkları.. mesela bugün leventteki ve taksimedeki terör örnekleri.. yani nasıl bir insandır ki bunu yapan, yaptırtan.. birçok masum insanın ölmesine nasıl göz yumabiliyorlar?? dedim ya anlamıorum bu insanları... ve yaptıkları bu rezaletleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 tamamda konu bu değilki insanlar yani sadece adamın kafası terör saldırıları yüzünden karışmamış.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 valla bişeyler yazmak istiyerek yanıtla ya bastım ama ne yazıcağımı, ne yazmam gerektiini bilemiyorum. Öncelikle çok üzgün ve şaşkınım. Biraz da korkuyorum tüm bu olaylar her gün geçtiğim yerlerde olduğu için. Ne biliyim tabii terör kötü bişey ama... Neden yapar acaba insan, bi de kendi de ölüyor hepsi intihar saldırısı dikkat ettiyseniz. Umarım kötü günler görmeyiz daha fazla. Ne bomba, ne deprem ne yangın ne vs. olmaz umuyorum.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Çok üzücü. Fakat elimizden birşey gelmez..[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Adam olduğuna emin misin? Cemre sen misin yoksa ;)[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 oops bu cemre galba hehe :) walla aynen katılıorum ama elden bişi gelmio[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar