coaxem Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Gecen gun gazetede gordum Kucuk Golcu 2003 /Tsubasa yeniden Kanal D 'de olacakmıs cumartesi sabahları 8.30'da olması lazım Kanal D yayın Akısı[hline]<<<>>>
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 valla o saatte tatil günü beni hiçbişey uyandıramaz adam gibi saate alsınlar.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 her cumartesi pazar,antremana gitmek için kalktığıman izleyecem sanırım.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 vay. ne antremanı. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 said: Solonor, 16 September 2003 17:30 tarihinde demiş ki: valla o saatte tatil günü beni hiçbişey uyandıramaz adam gibi saate alsınlar. Emret yiğidim.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 edecem tabii işleri ne alsınlar 16.30 a veya 2 kez göstersinler abi sen kalkar mısın valla ben kalkmam milli maç olsun yine kalkmam değil maçın çizgi filmi. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Khirsah Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Bi de tekrar elden geçirmişler bilgisayar destekli falan müzik de biraz değişmiş güzel olmuş yane vakabayashi keijiro,missaki fln unutmuştum süfer oldu[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 paraşüt vuruşuuuuuuuuuuuuuu[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
Khirsah Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 bi de şey vardı direğe tırmanıp havada rövaşata ve gol hatta tsubasa bunu ikizlerden öğreniyordu[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Apache Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 sonra hanomaro vardı kaleci.Süper natsumo kurtarışı yapıyordu,küçükken ağzımız açık izliyorduk.
BlueStar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 harpi he... kücükken deLisiydik :).. peki cizimLer nasIL sitiL degismismi yoksa yine eski kaLitede devammı.. yani eskiden de güseLdi tabi de :) degisikLikLeri mrk ettm acikcasi[hline]Im tasteless,there's beauty in strange places I find beauty in razors I find beauty in blood drippin from ya faces..
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 bende ateride oyunu bilem vardı ot vuruşu b.k vuruşu fln lol[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
Hanged_Man Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ben benjamini istiyorum.sümüklü tsubasa yı değil :) benjamin ondan bin kat daha güzeldi.sezar wardı.eric wardı.bunda ise sezar yerine kjiro hyuga mı öle bişi wardı.magnum bile yoktu.sezarda magnum,süpermagnum bide hiper magnum mu öle bişi wardı dehşetti walla.[hline]Put your arms around my neck just like a pathetic lace of death displays like a tarot deck I am the card of the hanged man
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 kjiro hyuga da magnum yok ha ? lol güldürme beni o eric ve cesar ın vurduğunun 10 katı süper vuruyor o eleman..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan...
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Adamım Hyuga var mı hala :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
gambitds Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 abi o adam tam idolum du ya ama ben tsubasa yi sevmem ya onlari bi kaleci vardi full sakatti finale macinda oynuyodu bi tek o guseldi bi de bi bolum hatirliyorum kaleye giden sutu bizim takimdan bir yigit topun onune atlayarak kafasiyla durdurodu geri donmesi super olmush[hline]what needs revealing
Öne çıkan mesajlar