BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Sting ve P0olice beraber çalıyor değil mi hâlâ? Barış Manço ve Kurtalan Ekspresi gibi...[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 tamam bu soruyla ilgili cevabımı buldum... bir sorunum daha var elinde sting ve police in cd leri olanlar varsa bana ulaşsınlar tee 85 den kalan albümlerdeki şarkıları bulamıyorum yardım lütfen[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 sting le police ayrılalı ohooo neyse ya cevabı bulmuşsun. babamda plakları we kasetleri war plaktan cd ye kayıt yada kasetten cd ye kayıt yapmak gibi bişey warsa çekebilirim.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 yok best of dakini değil... neredeyse her albümüde yeni stüdyo kaydı yapıyor onalrdan arıyorum mesela De Do Do Do De Da Da Da şarkısının 5 farklı versiyonu var 5 farklı albümünde her albümde sesinin tınısı değşiiyor günümüze doğru sesi biraz yaşlanıyor yani orjinal albümü elime geçerse direk mp3 e çebvirecem... şimdilik kazaa da albüm albüm şarkıalrı buldum yavaş yavaş indirityorum ama 78-80 arası Police dönemindeki şarkıalrı zor buluyorum[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 every breath you take, every move you makeee....[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar