nonos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Nba ile ilgilenen arkadaşlara soruyorum Lakers-Pistons Warriors-Spurs Bulls-Suns Bu maçlar ne olur? Ben lakers,spurs ve suns diye düşündüm Lakers hariç ikiside evinde oynuyo Lakers maçında tek korkum wallace ın gününde olup shaq ı durdurması Pek mümkün değil aslında ama olsun yine tereddütlüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 koyu bir Lakers taraftarıyım ama bu defa kesin Lakers diyemiyorum her ne kadar çok iyi ve kaliteli bir kadro kurdularsa da Kobe eskisi gibi diil ve Malone ve Payton da birazcık:)yaşlı ...Ötekilerde ise Spurs ve Phoenix derim[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 lakers spurs bulls galibiyet alır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 lakers'da yanıldınız detroit bi güzel öptü ;D[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 öptü mü? e, ben o maçı izledim, Lakers gömdü.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 yaw o geçen haftaki maç .. 2 gece önce detroit yendi ya lakers ı bu sefer[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar