KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Hangisini kullanıyorsunuz neden? Mesela ben wmp kullanıyorum en az winamp kadar görsellik içeriyor ondan çok daha işlevsel ve yarısından daha az bellek ve işlemci gücü kullanıyor.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 winamp iyidir bence ama bu topicin yeri donanım yazılım olsa daha bir iyi olur sanki[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 wmp yi bi kere kullanmaya kalktım rogue spear cdsi içerdeydi eagles-hell freezes over albümü sanıp onun şarkı isimlerini cddb den çektiği zmndan beri kullanmıorum[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla. 1.5 saat uğraşır bağlanamassın işte böyle I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar