Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ben de istiyorum :) nickim: semiaza[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Ya e-maile gelen mesajlara bakıyomusunuz bana Galatasarayın amblemi geldi (ığğğ) ve istanbuldan bi sokak geldi bide istanbullu birinin elinde 3650 nokiagame'deki kadın resmi vardı 3650'dede ve istanbuldan birinin anoying mi neymiş o ve clanı ilk 5'e mi girmiş ne gururlandımda kendi sıralamamamı görünce hafif kızdım, aha bide istanbulda bi parti var [hline]quote oyunun hazin sonu Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L [Bu mesaj godzilla112 tarafından 19 November 2003 23:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 _gaming_ lütfen benide ekleyin klana.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar