Obscura Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 kingpinde cold da beni geçti bühea uykum var kıramıyorum rekor yarın yenı rekorlara imza atmak üzere iyi geceler :P[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 25.00 arkadaşlar.. nihoho[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 oha ya nası yapıyonuz 25 kaçıncı oldun o skorla bu arada 1. 18mi 19 mu ne yapmış adamlar başlarken takla atıyo tabi sora hızlanıyo o takla olayı ne?? tuşları yani bide hangi evden atlıyoz ilk geldiğimizde 2 ev yanyana dizili ondanmı yoksa bahçeli küçük bi ev var ondanmı?? bide zıpladıktan sonra z'ye basıyomusunuz havada bidaha zıplıyo işe yarar yane [hline]quote oyunun hazin sonu Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L [Bu mesaj godzilla112 tarafından 16 November 2003 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 24.70 hehe godzilla benim hayaletime bakarak beni örnek alabilirsin. obs, kingpin jacabo falan öyle yaptı hepsi öğrendi oyunu keratalar :-p[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 16 November 2003 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 kullıyen yalan :p ben dunya 1. sınden kopya cektım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 o benim zaten :-o[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ahah zuahah öldüm gülmekten.. Coldwind i geçtikten sonra; :·. -cøLdwínd- .·: (ICQ#*) Wrote: rampadan geçerken hangi tuşlara basıosun taktiğimizi verdik geçer tabi :)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 hayaletten de bakarsan rampa yı kullanmadığımı görürsün.. böyle fake işler çevirmek pek marifet değil kingpin :p † k í ñ g p í ñ ®† (ICQ#*) Wrote: 10rdUm p1s n4s1 g3c1c3m r4Mp4y1?!? (bkz: l33t d00d lara karşı savaş) :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 eheh asıl hepsı benden ogrendı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 26:47 yaptım enson kasıorum hala ama ümitsiz bir vakka gibiyim 295.ciyim[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 lol nokiagame için aradılar bugun beni bir bant kaydı dinledim filan ilk açtıgımda wtf modundaydım lol insan der bu bir band kaydıdır filan direk konuyu girdi pekde birşey anlamadım :d[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 benı armadılar hala ya[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 eheh benıde aramadılar[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 beni de aradılar çarşamba 12 de başlıyormuş oyun (greenwiche göre saat) [Bu mesaj Cassie tarafından 17 November 2003 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 beni de ekleyin bu arada klana nickim cassiopea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 tühbee !! 34.17 ile 1866.cıyım yazıklar olsun bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 tekrar söylüyorum; klana yeni girmek isteyenler ilk önce nokiagame.com dan sohbet bölümüne girip beni ya listesine eklemeli (coldwind) yada ben authorization istemişsem onay vermeli ki klana alabileyim.. :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 said: -coLdwind-, 17 November 2003 00:44 tarihinde demiş ki: hayaletten de bakarsan rampa yı kullanmadığımı görürsün.. böyle fake işler çevirmek pek marifet değil kingpin :p † k í ñ g p í ñ ®† (ICQ#*) Wrote: 10rdUm p1s n4s1 g3c1c3m r4Mp4y1?!? (bkz: l33t d00d lara karşı savaş) :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. sen skora bak kardeşim =P[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 deli olucam 22 nin altına inilmiyor ney yaptıysam..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 invite pls "pisikopat"[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 abi çok kasmak lazım 22 nin altına inmek için[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 bugün beni de dersteyken aradılar (sanırım onlardı) gizli numaraydı, acamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 arkadaslar http://www.paticik.com/forum/view.php?id=48862 burada tartısır mısınız taktiklerinizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 cassie, aquila ve thalion sizleri arkadaş listesi hedesine ekledim auth bekliyorum haberiniz olsun[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 yaw 27 den aşşa inemedimki :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar