zordak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Mage wrestling anatomy sikiline sahip ve PVP yapacak bir oyuncunun F1 den F12 ye kadar olan tuslarında hangı macroların olması oyuncunun ısını kolayalastırır ?[hline]akbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 wrestlıng ve anatomının aynı charda olmasının anlamı yok gıbı gelıyor..ne dersın Anason usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 wrestling+anatomy=stun bilip bilmeden konusmayalım.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 evet cromthorne katılıyorum sana. söylediğin stun olayı değişti spartan.aos dan beri daha farklı.artık stun special move larla yapılıyor.[hline]Kan Damlaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Bılmıyorum Spartan sen ne dusunursun de wrest stun yapmak ıcın hem bıraz ıyı bı dex lazım hem de mana lazım..bı mageın sadece wrest stun yapmak ıcın 100 veya daha fazla skıllını,25 manasını ve belkı de +25 ıntelıgencesını(veya daha fazlasını) harcama luksu yok gıbı gelıyor bana... Bence Parry+Wrestlıng cok daha guzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar