BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 bnen 5 gün uzaklaştırma almıştım ama hocalar bir melake olduğumu söylüyorlrdı[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 said: BabacumMostors, 19 November 2003 22:33 tarihinde demiş ki: bnen 5 gün uzaklaştırma almıştım ama hocalar bir melake olduğumu söylüyorlrdı işte bu bombadır![hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 bi bok olmaz ama adam cevap vermediğine göre, direk bilgisayar gitmiş[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Bayramdan sonrada benimki war beni zaten kesin kescekler. Derste falan konuşmamda notlar kötü :( Neyse idare ederiz ikinci sınavlar bi yüksek gelsin oh kebap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 imadaaaaaaaaaaaaak bugun toplantı var, ve sınırlı bır ınsan olan annem donecek yakında... yakın bı ark'ımın babsı tel. acmıs demıs kı "herkes sıkayetcı senden. ayrıca mert'ın gurubu dagıtacaklarmıs" ondan sıkayetcılerse ben noolcaM? mertın grubu ne? nıe ben elebasıyım? allahım neydı gunahım? imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak cozumler nedır? -annenler gelmeden yat uyu -evde degerlı ne bulursan (para, oyun cdsi, jelıbon) kap kac -2. katta oturdugumuz ıcın kafa ustu ıntıhar... imdaaaaaaaaaaak -------------------------------------------------------------------------------- a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! ------------------------------------------------------- banane senin aile sorunlarindan ben annem bana baardi ben cok uzuldum agladim die konu acmiorum. [Bu mesaj BlacKDagger tarafından 20 November 2003 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 agustos bocugu vs karınca ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Pyro_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Merak etme bi pok olmaz... Neden dersen ben bazen o kdr abartıodumkı dersde konusmayi,epri yapmayi,dersi kaynatmayi bu yusden gecen sene hoca bana kalem atmıstı taa ögretmen masasından :D Allaha sükür genciz , atigiz , reflexis :D[hline]Grandmaster Welet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar