Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kompozisyon ödevi için yardımlarınız gerekiyor.


taz

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaslar edebiyat öğretmeni kompozisyon sınavını eve ödev şeklinde veriyor bu gün verdi konuyu yarın istedi ve ne yazacağım hakkında bir bilgim yok. konu şu: yaşanması gereken herşey elbet bir gün yaşanır bu konuyla ilgili kompozisyon yazmam lazım ama yazamıcam :( Sizden yardım bekliorum. Nasıl yazabilirim, neler ekleyebilirim? Eğer bana hazır bir kompozisyon bulur veya kendiniz yazarsanız çok daha güzel olur. Bu gece saat 12:30 a kadar yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

ICQ: 4435695
e-mail: [email protected]
özel mesajdan veya direk cevap olarak da yazabilirsiniz. yeter ki yardım edin yoksa alıcaz sıfırı :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cnm tacım snn hastalıgına şifa zor,
insanların hazır ödev buldukları paralı siteler var, kesin bunla ilgili bi komp. vardır. enn iisi sen bi arkından onlardan birinden bi account bul[hline]a.k.a wicked

How much longer till I hit the ground?
I can't tell you why I'm breaking down.
Do you wonder why I prefer to be alone?
Have I really lost control?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanoğlunun hayatın akışı diye tanımladığı şey aslında sadece alınyazısına uzanan düz bir yoldur. İnsanlar mutlu olur, çalışır ve ilişkiler kurarlar. Tüm bu adımlarla hayat yolunda ilerlerler. Attıkları bu adımlar belirleyeceklerdir insanların ilerledikleri yolları. Farklı adımlar atıyorlarsa, farklı hedeflere erişeceklerdir

pek derli toplu olmadı ama bişeyler izah etmeye çalıştım. Kendin yazmaya çalış bişeyler istersen. Ya da bişeyler sorarsan buradan yardımcı olmaya çalışırm. Açıkçası konuyu hiç beğenmedim ama zaten kompozisyon yazma becerisi bir konuyu kanıtlama becerisidir. Düşüncelerini değil ;) herneyse. Kolaygelsin. Yardımcı olmaya çalışırm[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki:
"cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"İnsanlar yaşamları boyunca kaderleriyle ve yaşadıkları anla mücadele etmişlerdir. Fakat kader ve an kavramları üzerine kafa yorarken bu ikisini beraber düşünememişlerdir. Oysa yaşam geçmiş, an ve kaderimizin oluşturduğu bir bütündür. Kader karşısında bu kadar zavallı kalan bizler ise yaşamlarımızda sadece yaşadığımız andan aldığımız hazzı değiştirebiliriz"

böyle birşeyler. Pek katılmıyorum kişisel olarak bu yazdıklarıma. Kaderci değilimdir. Ama bunlardan bişeyler çıkartmaya çalış. Ben yatıp zıbarıyorum. İyi geceler. Kolay gelsin[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki:
"cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...