Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 www.icq.com sitede türkçe olaraktan koymuslar sol köşeye sadece türkiyeden girenlermi öle görüyo yoksa herkesmi acaba :) güzel olmus yaf hani bütün türk iplerini blocklamıslardı adamlar türkçe icq koymuslar[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 o lite için ve şubattan beri var diye biliyorum hatta dahada uzun zmn olmuş olabilir.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ben yeni gördüm valal cektim güzel miş :p sitede türkçe yazı yazması daha güzel geldi gerçi :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Cok iyi bir şey umarım sadece trden boyle gozukmuyordurda turizm reklamı yaparız (cok deli reklam olur hani) :P[hline]This is a war and we are soldiers!
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ehe siz ole sanin :) turk ip'lerine ole gozukuyor o :D[hline] old quaxis, new exile developer
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 son mesaj atan kicindan sallamasin ben girdigimdede turkce yaziyodu bircok sey[hline]Hepsi Gercek...!!!
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 http://pimpsare.us/up/files/icq-com.JPG Edit:image olarak çıkmadığı için link olarak değiştirildi.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 19 November 2003 12:25 tarihinde değiştirilmiştir]
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 bn proxy kullandıım zaman onu franszıca olarak da gördüm yani bu ne demekmiş[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı.
Öne çıkan mesajlar