BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Evet arkadaşlar yayındayım ve havamdayım! http://66.98.138.44:8888/listen.pls[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Ses çok kısııık!!! ..Artık deil :)[hline]Avatar... [Bu mesaj Wulfgar tarafından 18 November 2003 21:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Arkadaşlar çok özür diliyorum bugün biraz fazla mesai yapmam gerekliydi ancak gelebildim. Malum işyerini bırakamadım. Tüm mağdurlardan tekrar özür dilerim.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar