ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Beyler klibi ile ilgili bir$ey soracagım ... Izleyenler icin tam bizim eleman doktor ile opustukten sonra onun kıyafetlerini giyiyor ya, Yerden kadının notlarını alırken notları saniyelik bi yazı gosteriyor notların arasında yazan bayaa da buyuk okuyamadım Onu okuyan varsa onu soleyebilir mi ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 eğer çoooook merak ediyorsan indir kazaadan klibi durdur oku.. ama yani kasman lasım hele ki dial-up yoksa[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 gothika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 said: shapshal, 18 November 2003 19:15 tarihinde demiş ki: eğer çoooook merak ediyorsan indir kazaadan klibi durdur oku.. ama yani kasman lasım hele ki dial-up yoksa[hline]Gitar Nubisi 128k ewden baglanıyorum da useniyorum ....[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Roguenoir saolasın ..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 rica ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar