RogueNoir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 şimdi aşşağıdaki koşulları sağlayan grup veya gruplar lazım » clean vokal olucak » brutal vokal olmiycak (böğürme sevmiyorum napim) » melodik olması gerekli, doom veya goth tadında mesela » keman, piyano türevleri şahane olur biraz da örnek veriyim: my dying bride ilk albümlerdeki gibi keman, ama; mesela my dying bride - the stance of evander sinoue my dying bride - the whore the cook the mother anathema - lost control gibi olması gerekirken; my dying bride - the snow in my hand paradise lost - dead emotion gibi olmaması gerekiyo. yani özellikle my dying bride'daki güzelim kemanlı melodileri alıp, böğürmeleri çıkarın, geriye kalana şöyle clean oturaklı ağırbaşlı bi vokal ekliyin, ve bu tanıma uyan grupları söyleyin bana ki ben de dinliyeyim keyiflice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 içlerinden bildiklerin çıkabilir ama ben gene de yardımcı olmaya çalısiyim... Katatonia Lacrimas Profundere Empyrium --Brutal vokal var ama biraz ama fülüt falan çok güzel uyumlu-- Lake Of Tears Theatre Of Tragedy daha mutlaka vardır da ilk bunlar geldi aklıma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Therion Haggard[hline]Avatar... [Bu mesaj Wulfgar tarafından 16 November 2003 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Comma[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 illa brutal olmicak diye kasıyosan; lacrimosa within temptation heavenwood kythron opeth - damnation ama brutal ları da dinle bence, özellike theatre of tragedy ve haggard[hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 brutal vokal'e alışamadım bi türlü, yoruyo beni. yani vokal, adı üstünde vokaldir, enstrüman gibi kullanılmasına alışkın diilim. bağırmayı bağırmadan ayırt edemiyorum çünkü, hepsi aynı geliyo. sonuçta adamın sesinin tonunu duyamıyorum, sadece detone bi böğür sesi duyuyorum ki, müzikteki diğer seslere yakıştıramıyorum bu sesi. yani keman, gitar, piyano, davul güzel bi uyum içindeyken, vokal tamamen farklı bi taraftan geliyo, blend olmuyo sanki ritme, melodiyi bastırıyo ve beni rahatsız ediyo bu. belki alışırım sonra, neyse. mesela bi johnny cash tonu duymak istiyorum, ama doom müziği eşliğinde. Katatonia - For Funerals To Come dinledim, istediğim gibi bi vokal duyamadım, theater of tragedy için de brutal demiş biri. ama diğer adını duymadığım tavsiyeleri deneyip sonuçları yazıcam buraya. saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 şarkı şarkı gidelim temiz olsun in flames - everlost 2 diary of dreams - blind in darkness lacrimosa - alleine zu zweit kythron - secret name moonspell - ataegina within temptation - mother earth haggard - awaking the century bu da dark wave gothic dedin keman dedin; crüxshadows - deception[hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 HIM Lacuna Coil (bu uyuyomu bilmiyorum) Kidney Thieves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 haggard'da oldukça brutal vokal vard1r aslnda.. katatonia'nn tonight's decision the last fair deal gone down discouraged ones albümlerini cek.. aradIgIn1 bulacagndan eminim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Yellowcard melodik kemanli ve clean vokalli[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 babacım bak şu an uzun bi aradan sonra gary peacock dinliyorum da.. yani napcan doomu gothu jazz varken babacım ya. hati yap bi deişiklik.[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 therion ilk 5 albümü brutaldir geri kalanlar çok güzel melodik senfonik gaz albümlerdir. bi de stratovarius war. o daha hızlı ve cleanin alası war[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Verdiğim iki örneğinde (haggard ve therion) brutal vocalli eserler içerdiğini biliyorum fakat ancak böle alıştırabiliriz arkadaşı :) Arkadaşında dediği gibi therion un ilk bikaç albüm brutal diğerlerinde yok brutalden iz Haggard ise kimi şarkıda brutal kimisinde deil ama böle kulağa batan cradle of filth ti marduk tu hödöydü gibi brutal deil daha bi arkada, bi dene bence Therion için To Mega Therion, Wine Of Alaquah Haggard içinde Awaiking the Centuries derim[hline]Avatar... [Bu mesaj Wulfgar tarafından 18 November 2003 00:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 said: horacegoesskiing, 17 November 2003 19:47 tarihinde demiş ki: babacım bak şu an uzun bi aradan sonra gary peacock dinliyorum da.. yani napcan doomu gothu jazz varken babacım ya. hati yap bi deişiklik.[hline] ..scripta manent heheh, zaten değişiklik olarak bunları deniyorum, doom'dur goth'dur anlamam yoksa.. biri iki şey dinledim, dedim of müzik gerçekten güzel, ama bu vokal ne böyle. ordan çıktı bu arayış yani tavsiyeleri inceliycem. slsk dl listem kabarık buaralar, deniyemedim bi türlü.saolun tekrar buarada bi tavsiye de benden, my dying bride - roads cover'ı güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar