unity100 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Ump Vak Ump Vak Ump - Vibit Vibit Vibit Ump Vak Ump Vak Ump - Vibit Vibit Vibit..... ehehe izlediniz mi muppet sovun o bolumunu ? kurbagaya asik olan kiz hani. arkada da kurbaga korosu ve kermit Ump Vak Ump Vak Ump - Vibit Vibit Vibit diyor. ehe cok teknik cok. sonra da locadaki yaslilar diyor birbirine. cok ince espri anlayisi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 yuh hicbiriniz mi seyretmediniz[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 eheuhe izleyen var demek. cok teknik espriler yapiyorlar yaa. gecen de kermit gecerken 'eski telefon diregi numarasi mi iyidir iyidir' diyip hizlica gecmisti de fuzzy ardindan bakip killi killi 'well see' demisti.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 ikisi aynı programda dii miydi? geçen şovun bitişinde yaşlıların ordan bi yaratık çıkıp hugamuvaaa... gibi bişi dyip bitirmişti. bi saat güldüm abartısız...[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 I didn't get it... oh wait! YOU DIDNT ORDER IT! yaslilara bayiliyom ben tabi ki bi de Animal a, asmis baterist hehe JAAAAAM!~[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 ayni programdaydi ikisi eet.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 vibit vibit vibit eheeheh[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 geçen bölümlerden birinde yaşlı adamlardan bize göre sağdaki öbürküne birşey demeye başlamıştı sonra susup sadece ağzını oynatmıştı öbürküde işitme cihazı bozuldu sanmıştı:)aynı gün üç sesliler korosuda çok güzeldi[hline]Kayayı parçalayan,suyun şiddeti değil,damlaların sürekliliğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 eheheeh onu da hatirladim[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 harbiden ben de yedim onu[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar