Peka Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 gece 12 idi en son kafeden son yazdıklarınızı bulduğum tutorialları alıp yurda makina başına gittiğimde henüz uyumadım gece 4:00 gibi 1 saat bi mola verdim çorba falan içtim dinlendim az onun dışında habire bununla uğraştım 3 defa falan silip baştan yaptım ama olmuyor çok değişik sistemler denedim criminal2 nin dediğini denedim ama 5 erli parcalara ayirinca kafam iyice bir karisti toplamalarin icinden çikilmadi crim ayrıca ascii tabloda almıştım yanıma hehe de ne bekliyosun ezberlememi falan mı ? gerekirse çok bakarım işte bi yerlerden neyse konuya geleyim 3-4 tane değişik sistem denedikten sonra en güzel sistemin ilk öcne çarpmada biraz kasılıp toplamada kolaylık yaşamak olduğuna karar verdim burda anlatımıyla birlikte hala nerde eşşeklik ediyorum bakarda söyliyebilirseniz sevinirim[hline]-Huseyini gordunuzmu ya ? -Yedigonubiz , -nasi ? -baktik ye-ni-le-bi-lir gozukuyodu , yedik .
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 #include int main() { #define MAX_LEN 30 // Defining the variables: int nMultiplier[MAX_LEN]; int nMultiplicant[MAX_LEN]; int nResultDigit[(MAX_LEN*2)-1]; // The dummies: int NumOfDigits, i, j, k, sum, index_1, index_2, offset; // Supplying the number of digits: cout <<"Please enter the number of digits you want multiply : "; cin >> NumOfDigits; if(NumOfDigits<2 || NumOfDigits>MAX_LEN) { cout <<"You entered the invalid value..."< return 0; } // Reading the digits: cout <<"Please enter the Multiplicant (digit by digit):"< for(i=0;i { cout <<"m[< >> "; cin >> nMultiplicant[i]; } cout <<"Please enter the Multiplier (digit by digit):"< for(i=0;i { cout <<"n[< >> "; cin >> nMultiplier[i]; } return 0; cout <<"Completed... Computing... Wait..."< // Here, the most critical part: offset=0; for(i=MAX_LEN;i>0;i--) { sum=0; for(k=0;k { index_1--=k; index_2--=(offset-k); sum++=nMultiplier[index_1] * nMultiplicant[index_2]; } nResultDigit[i]=sum; offset++; } } bbcode'dan ötürü sapıtmış olabilir mail olarak da attım... [hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : ardaac@hotmail.com [Bu mesaj Thalion tarafından 18 November 2003 12:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar