Jester Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 frozen throne bonus credits te çalan bu muhteşem parçanın mp3 üne sahip olmak için naapıoruz world editor e gelioruz sound editor e geçip internal -> sound -> music -> mp3music -> ph1.mp3 dosyasını export ediyoruz... sora da afiyetle dinlioruz parçanın solosu çok hoş eheheh power of the hooooorde :D[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla. 1.5 saat uğraşır bağlanamassın işte böyle I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 2 haftadır sureklı dınlıyorum parcayı manyak yapmıslar :D Yakında ımzamada koymayı dusunuyorum... Storm,blackclouds fıll the sky Earth,hear my battle cry Fire,thunder will reborn Death,from the power of the horde...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 oyun nerde nezman çıktı nerden çekebilrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Ne oyunu blade ?:)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 patch işte ya orc bonus campaign faln olanı bnet dışında var mı bierde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 infernal bunu demek için biraz geç kaldın güzelim tam 3 ay önce bunu yaptım ve artık müzikten bıktım ama çok güzel.Zaten bizim campaingin 2.ci bölümüne de koydum bu müzigi level dergisi bu ay verdi.Extralar bölümünde.[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 hmm dergiyi daha bulmak nasip olmadı (eryaman denen dağın başı bi yerde yaşıyorum da kablonet yok, level yok) ama alınca bakayım değerlendireyim nası olmuş campaign :-)[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla. 1.5 saat uğraşır bağlanamassın işte böyle I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 solid sadece patton crew'in yaptığı nerzhul's return var cd de? patton crew den misin[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla. 1.5 saat uğraşır bağlanamassın işte böyle I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ne biliyim abi yolladım mapı adamlar koydu ne demişlerki açıklamayı yazsana ben lvl almadımda :)[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 hehe seninmapi koymamışlar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Solid sizn maplar kondu bu arada glenn Stafford human1x.mp3 rulz sızın dedıgınız parca güzel deil bunu dinleyın uçarsınız.[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 biri sarkinin tam adini söyleyebilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Tenth Level Tauren Chieftain - Power of the Horde diye geçio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar