Jester Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 frozen throne bonus credits te çalan bu muhteşem parçanın mp3 üne sahip olmak için naapıoruz world editor e gelioruz sound editor e geçip internal -> sound -> music -> mp3music -> ph1.mp3 dosyasını export ediyoruz... sora da afiyetle dinlioruz parçanın solosu çok hoş eheheh power of the hooooorde :D[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla. 1.5 saat uğraşır bağlanamassın işte böyle I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity...
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 2 haftadır sureklı dınlıyorum parcayı manyak yapmıslar :D Yakında ımzamada koymayı dusunuyorum... Storm,blackclouds fıll the sky Earth,hear my battle cry Fire,thunder will reborn Death,from the power of the horde...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 oyun nerde nezman çıktı nerden çekebilrim
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Ne oyunu blade ?:)[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 patch işte ya orc bonus campaign faln olanı bnet dışında var mı bierde
SolidSnake Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 infernal bunu demek için biraz geç kaldın güzelim tam 3 ay önce bunu yaptım ve artık müzikten bıktım ama çok güzel.Zaten bizim campaingin 2.ci bölümüne de koydum bu müzigi level dergisi bu ay verdi.Extralar bölümünde.[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar.
Jester Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 hmm dergiyi daha bulmak nasip olmadı (eryaman denen dağın başı bi yerde yaşıyorum da kablonet yok, level yok) ama alınca bakayım değerlendireyim nası olmuş campaign :-)[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla. 1.5 saat uğraşır bağlanamassın işte böyle I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity...
Jester Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 solid sadece patton crew'in yaptığı nerzhul's return var cd de? patton crew den misin[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla. 1.5 saat uğraşır bağlanamassın işte böyle I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity...
SolidSnake Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ne biliyim abi yolladım mapı adamlar koydu ne demişlerki açıklamayı yazsana ben lvl almadımda :)[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar.
Jester Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 hehe seninmapi koymamışlar o zaman
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Solid sizn maplar kondu bu arada glenn Stafford human1x.mp3 rulz sızın dedıgınız parca güzel deil bunu dinleyın uçarsınız.[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves
Malkavian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 biri sarkinin tam adini söyleyebilir mi
Jester Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Tenth Level Tauren Chieftain - Power of the Horde diye geçio
Öne çıkan mesajlar