Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

storm earth fire heed my call: power of the horde!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
frozen throne bonus credits te çalan bu muhteşem parçanın mp3 üne sahip olmak için naapıoruz world editor e gelioruz sound editor e geçip internal -> sound -> music -> mp3music -> ph1.mp3 dosyasını export ediyoruz...
sora da afiyetle dinlioruz
parçanın solosu çok hoş eheheh power of the hooooorde :D[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla. 1.5 saat uğraşır bağlanamassın işte böyle
I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity...
Mesaj tarihi:
2 haftadır sureklı dınlıyorum parcayı manyak yapmıslar :D
Yakında ımzamada koymayı dusunuyorum...

Storm,blackclouds fıll the sky
Earth,hear my battle cry
Fire,thunder will reborn
Death,from the power of the horde...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Mesaj tarihi:
infernal bunu demek için biraz geç kaldın güzelim tam 3 ay önce bunu yaptım ve artık müzikten bıktım ama çok güzel.Zaten bizim campaingin 2.ci bölümüne de koydum bu müzigi level dergisi bu ay verdi.Extralar bölümünde.[hline]-NAPIYORSUN SOLİD?
-mAP yapıyorum.
-Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD !
/Pierre Van Hooijdonk'a saygılar.
Mesaj tarihi:
hmm dergiyi daha bulmak nasip olmadı (eryaman denen dağın başı bi yerde yaşıyorum da kablonet yok, level yok) ama alınca bakayım değerlendireyim nası olmuş campaign :-)[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla. 1.5 saat uğraşır bağlanamassın işte böyle
I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity...
Mesaj tarihi:
solid sadece patton crew'in yaptığı nerzhul's return var cd de?
patton crew den misin[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla. 1.5 saat uğraşır bağlanamassın işte böyle
Mesaj tarihi:
ne biliyim abi yolladım mapı adamlar koydu ne demişlerki açıklamayı yazsana ben lvl almadımda :)[hline]-NAPIYORSUN SOLİD?
-mAP yapıyorum.
-Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD !
/Pierre Van Hooijdonk'a saygılar.
  • Yeni Oluştur...