Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

storm earth fire heed my call: power of the horde!

Jester

Öne çıkan mesajlar

frozen throne bonus credits te çalan bu muhteşem parçanın mp3 üne sahip olmak için naapıoruz world editor e gelioruz sound editor e geçip internal -> sound -> music -> mp3music -> ph1.mp3 dosyasını export ediyoruz...
sora da afiyetle dinlioruz
parçanın solosu çok hoş eheheh power of the hooooorde :D[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla. 1.5 saat uğraşır bağlanamassın işte böyle
I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity...
Sosyal ağlarda paylaş

2 haftadır sureklı dınlıyorum parcayı manyak yapmıslar :D
Yakında ımzamada koymayı dusunuyorum...

Storm,blackclouds fıll the sky
Earth,hear my battle cry
Fire,thunder will reborn
Death,from the power of the horde...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

infernal bunu demek için biraz geç kaldın güzelim tam 3 ay önce bunu yaptım ve artık müzikten bıktım ama çok güzel.Zaten bizim campaingin 2.ci bölümüne de koydum bu müzigi level dergisi bu ay verdi.Extralar bölümünde.[hline]-NAPIYORSUN SOLİD?
-mAP yapıyorum.
-Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD !
/Pierre Van Hooijdonk'a saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm dergiyi daha bulmak nasip olmadı (eryaman denen dağın başı bi yerde yaşıyorum da kablonet yok, level yok) ama alınca bakayım değerlendireyim nası olmuş campaign :-)[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla. 1.5 saat uğraşır bağlanamassın işte böyle
I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...