Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Yalnızlığı hiç tadmadim Oynamadi benimle küçükken O daracık sokaklarda Ben dostların arasında hep ayrı düştük onunla Büyürkende görürdüm Al al olmuş yanakları boynun ölümün anahtarı Korkar oldum artık ondan Ya gelip beni alirsa buradan... Kaçar oldum yalnız duvarlardan Kaçar oldum bu boş beyaz sayfalardan Nerde eğlencenin yüzü Orda ben oldum tamamlayan bu hüznü Mısralar dur desede ellerime Durmaz yazar bu perilerim delice Olmuş şiirlerden bir ormanım Hayatta kalmam asla dostlarimlayim. Örtü gibi örtülse gece üzerime Bir dost sesi toplar beni Umutlar serper kulağıma Şafakla gelicek haberi müjdeler daima. İşte yalnızlık senle düşmüş kaderler ayrı Ne yapsan bulamazsın bundan gayrı...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar