Rodeo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Selamlar, Ben en son 2 yil once falan OSI'de oynamistim ve Age of Shadows ile yeniden basladim Atlantic'te. Sorum hala power hour olayinin olup olmadigi, cunku oyuna girince normalde power hour geldiginde bir ses geliyordu ve powerhour yazinda sure falan soyluyordu, pek boyle bir sey gormedim. skill gain falan da normal zamanlardaki gibi ayni. Power hour age of shadows ile kalkti mi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 power hour kalkalı cok oldu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Rodeo bende senle aynı durumda sayılırım en son 3 sene once osi de oynamıştım cok şey degişmiş bugun 3. günüm yeni osi dönemimde hala şaşırmakla geciyor saatlerim , genelde Minoc banka yada madende oluyorum , istersen gel beraber şaşıralım yeniliklere 2 yaşlı olarak :) ismim Kajim Adroit.[hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 levent bende sizlere katila bilirim 71743557 icq....[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 bende ozledim uoyu ya bende mi gelsem ne :) 10 dolar veresim de yok ya :)[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rapadura Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 10 dolar olsa yine ii, 14 dolar uhuhuh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar