AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 eveet cumaya kadar bi proje yetistirmem lazim konu olarak kafasi kesilmis bi domuzun kafasinin sise gecirilmis halini sectim sis kebap gibi degilde, sopanin ucuna gecirilmis pig's head on a stick iste :) bu bi kitap projesi, kitabi anlatan bi visual lazim kitabin adi lord of the flies kendim cizebiliyorum, yanliz domuz'a seytani bi tebessum vermem lazim piglet'e falan benziyor ben cizdigimde :) cok rezil bi durum domuz anatomisinden anlamiyorum ondan heralde, anatomiyi calisacak zamanimda yok cumaya yetistirmem lazim o yuzden sizden yardim istiyorum, sadece sketch olarak biseyler yapabilirseniz.. igrenc gorunumlu, kan revan falan filan ornek olarak...[hline]The World is yours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 gıcık olsaydı çizerdi kan ı pek çok severdi ey gidiiii :)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 tablet sayesinde birseyler yapmaya calistim guzel olmadi ama belki idare eder. nasi istediini bilmedigim icin degisikbirseyler yaptim bu beyaz arka siyah bide bir iki filter koyarak eger esil base ustunde ozel birseyler istersen cizip yine yollarim[hline]Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Draven kitaptan yola çıkarak söylüyorum; domuzun amacı korkutucu olması, yani korkunç ve iğrenç görünmeli, mümkünse sinekler de kullanılmalı. veya daha basit gibi yani.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 offf çok sinir bozucu bir kitap ve aynı zamanda da filmdir LOTF. nefr'in yaptığı gibi yapıp bir google graphic search yap, ve neler yapılıyor bi bak derim ben. senin teslim edeceğin şeyin orijinal olması gerekiyor di mi? kendin yapıcan yani? kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Yaban domuzu gibi yaparsan daha bir kolaylık sağlar.Çünkü daha iticiler.Şirinlikten uzaklar. Göz çukurlarını karanlık yapıp, tüylerin altına hafif bir kan eklersen süper bir görüntü olur. Tabii yapabiliyorsan.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 lord of the flies in türkçesi sineklerin tanrısı fransızcasıda la majesté des mouches mu? aman tanrım hayatımın korkunç kitabı fransızca ve türkçe olarak iki aayrı şekilde okumak çok daha ireeeeeenç böhü bi boru vardı kavga edıolardı onun için düttürü düttürü öttürüyodu çocukların kendı aralarında seçtiği lider fln sora zavallı borazan kırılıyodu fln ay hatırladım gene bof[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 sagolun yavas yavas ortaya biseyler cikmaya basladi draven senin domuz iyi olmus baya, nefr'in dedigi gibi korkutucu bi tip lazim nefr'in ilk gosterdigi resim baya hos, karanlik yapmis luzenle calisacagim icin o daha rahat olabilir yada kafanin yarisini direk golgelicem zaten evet resim orjinal olucak, tamamen ben cizicem :) ve evet kitap gercekten sinir bozucu :) alexi tavsiyeni aldim, bi deniyeyim baska gorus ve sketch varsa gormek isterim[hline]The World is yours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 resim mi çiziceksin.. konuyu anlamadım tam.. yardımcı olabilirim galiba..[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 evet resim cizicem luzen(komur) kullanmayi dusunuyorum[hline]The World is yours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 luzen diil de füzen galiba? toz pastel olandan diil de gerçek kömür olanından mı? 35x50 mi?[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 gercek komur olanindan :) fuzen fuzen, ne luzeni :P[hline]The World is yours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 35x50 ye proporsiyonel olarak füzen tadında bi çizim yapıp yarın 20.00+ veya ertesi gün sabah buraya koyarım kardeş. Olur mu?[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 gerci ikisindende var pastel'ide kullanabilirim ama onemli olan o degilki, olayi yakalayamadim ben[hline]The World is yours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ikisinin tekniği farklıdır onun için..[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 super olur ya sole, cok ugrasmana gerek yok su domuza igrenclik kotuluk seytanlik felan filan hissini nasi vericem onu gormek istiyorum hazira konmak bana yakismaz cunki ;) dedigim gibi sole sketch olaraktan..[hline]The World is yours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 hazıra konmak olmıcak baştan çizicen zaten. vakit olarak sana uygun mu çok mu geç kalıyo?[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 gec degil persembe sabahi iyi zaten ben baktigimda aksam olur orda saat uyusmuyo[hline]The World is yours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 tamamdır kardeş. hade iyi geceler..[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 sagol sanada :) kolay gelsin[hline]The World is yours. [Bu mesaj AssassiN tarafından 12 November 2003 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Ben tavsiyelerimin arkadasındayım halen =).[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 said: AssassiN, 11 November 2003 21:38 tarihinde demiş ki: ... nefr'in ilk gosterdigi resim baya hos, karanlik yapmis... Aman, yanlış anlaşılma olmasın; ben yapmadım. Ema'nın da direk tespit etmiş olduğu gibi google graphic search yaptım, beğendiklerimi örnek olsun diye koydum. Yoksa yeteneksizin önde gideniyim, kitabı okumuş olduğum için yol göstermeye çalışıyorum yetenekli ama kitabı okumamış olanlara =][hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ehu bende caktim canim senin yapmadigini ikinciyi ben yaptim desen inanirdim ama :P[hline]The World is yours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 horasa guzel ektin vallahi :) 1 saat once projeyi teslim ettim, ortaya guzel biseyler cikti dun aksam horasadan umidi kestigim icin ciziverdim gece[hline]The World is yours. [Bu mesaj AssassiN tarafından 14 November 2003 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 biraz gecikti ama kusura bakma.. http://www.geocities.com/artistanbul/LOTF.JPG ups.. geçmiş tarih sanırım. valla çok üzgünüm elde olmayan sebepler... [hline] ..scripta manent [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 16 November 2003 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar