Foxx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 İcinizde oynayan varmi merak ettim? Bi arkadasla bi account aldik fena oyun degil. Zaten 5-6 sene once normal kart oyunu olarak oynardik simdi online olarak turnuvalari falan oluyor eglenceli bayagi. Tek kotu yonu deckler parayla satiliyor. Ama her ay odediginiz bir para yok bir kere aliyorsunuz sonsuza dek kaliyor. Yanliz her ay yeni bir deck alirsiniz gene ayda 10 dolar hesabina gelir biz sahsen oyle yapiyoruz. Ilgilenenler icin adresi www.wizards.com da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 benim de var acc. ama oynamıyorum.para harcamak gerekiyor biraz.onun için pek sıcak bakmıyorum.Gerçeği daha eğlenceli bence.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar