Sensible Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Alalalala düne kadar fıstık gibi proxy ile falan bağlanan icq şimdi bağlanmıyor. İşin ilginç yanı hiç hata mesajı vermiyor sadece sürekli trying to conneectde kalıyor. Bisürü proxy denedim gene farketmiyor kafayı yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Aha kazaadada aynı şey oluyo yaktın beni kablonet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 bağlantın çok yavaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Bir sorun vardır heralde yine ? Proxy portlarını iyi kontrol et belkide ondan sorun oluyor olabilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 hmm hatırladım bak proxy de keep connection allive ve use proxy to resolve hostnames açık mı ve bi de use external ıp işaretli olmalı onu da söliyim unutmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Yok abi herşey yerinde kazaada aynı şekilde connectingde kalıyo yabancı sitelerde eskisi gibi hızlı açılmıyo bi halt var bu kabloda gene yetti be 1 aylık para veriyoz 15 gün kullanabiliyoz ozaman 15 günlük alsınlar off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 mail at adamlara ehehe bn attı güzel oldu adamlar yannış bi ayarlama yapmışlar şuanda 64 kbps bağlantyla göztepe'de90 falnla bağlanıyorum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar