Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Biraz önce oyunu ısmarladım Gameloadeddden ! İnşallah 5-6 gün sonra aranızda olacağım ! Bana yardımcı olursunuz umarım :) . Gelince neler yapmalıyım mesla bizim bi chat grubu filan var mı?[hline][no pain, no gain!][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak..[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 yok. ama cok guzide 2 pa var. biri imperial biri rebel. Long live the alliance, long live the republic. eclipsede rebel olacaksan /tell enako /tell ainas /tell sufi ile temas kurabilirsin, imp olcaksan /tell devvo /tell muhendis /tell revhas her iki pa da seni en iyi sekilde donatir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Sağol kaç kişi aktif olarak oynuyor yaklaşık türk olarak ? :) Bir de Pa ne demek?[hline][no pain, no gain!][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak..[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 pa player association, yani guild demek. aktif olarak oynayan epeyce turk var eclipsede. bizim pada rebel 12 kisi, ripte imp 30 kisi kadar aktif adam var saniyorum. bunun disinda palarda olmayan da bi 10 kisi kadar daha var.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 said: unity100, 15 November 2003 23:24 tarihinde demiş ki: pa player association, yani guild demek. aktif olarak oynayan epeyce turk var eclipsede. bizim pada rebel 12 kisi, ripte imp 30 kisi kadar aktif adam var saniyorum. bunun disinda palarda olmayan da bi 10 kisi kadar daha var.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Bu sadece Eclipse serverinda, diger serverlarda oynayan turkler de var...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Bizde aktif 30 kişi yok 20-24 kişi felan aktif sayılırız.Bide ottamans diye bi PA var ama kaç kişiler, recruiterlar kim bilmiyorum.[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 hemen eclipse e çekmişler adamalra bak ya :P Kettemoor'a bekleriz :P[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 said: sLog, 16 November 2003 14:55 tarihinde demiş ki: hemen eclipse e çekmişler adamalra bak ya :P Kettemoor'a bekleriz :P[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. cok bos abi server dayanamadım yani yapim bi char dedim kurudum insan bulamayinca:)[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 yalana bak.. beni hello my friend die kekliyceene gelip yardım et abe desen hoplar zıplar gelirdik..[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 said: sLog, 16 November 2003 15:28 tarihinde demiş ki: yalana bak.. beni hello my friend die kekliyceene gelip yardım et abe desen hoplar zıplar gelirdik..[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. olm senin gelmiceginden deil insan yok genel olarak yabancıda yok yani... seni gel eclipse e tranfser edelim...[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 aman abi ben iyiyim kettemoorda:P eclipsedede kafayı yedirten bi karakterimw ar:P engineering 4 falan böle :P ama droid engineer yapamadım.. para falan yok :P[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 slog valla alalım seni eclipseye kettemor sux[hline]Bir Tık Atın Şu Mübarek Ramazanda Birinin Daha Karnı Doysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ben duzenimi oturttum kardesim.. bana beles crafting xp verceksen gelirim eclipse e :P oda olmadıına göre ı ıh :P[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Kettemoor bencede gayet hos. Eclipseden sonra en fazla turk orada var. Ayrica unofficial rp server kendileri eger ilgin varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 rp dedigin nedir ki gelir gecer.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 walla geçmio.. deli bişimiş yaf.. 2 dakka yaptım feci hoşuma gitti :P (pasta kek yaptım gibi oldu ama:P)[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 said: sLog, 16 November 2003 15:37 tarihinde demiş ki: aman abi ben iyiyim kettemoorda:P eclipsedede kafayı yedirten bi karakterimw ar:P engineering 4 falan böle :P ama droid engineer yapamadım.. para falan yok :P[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. ben verrim parani gel sen...[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 bayarsa gelirim zaten arada bi açıom bakıom :P Odaone Ili ismi elemanın... çok masum bakar.. pembe ceketi wardır :P görürseniz es geçmeyin :P O da, o ne?[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar