Moncain Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Buradaki kürede 0 dan 99 a kadar bir sayı tutuyorsunuz.Tuttuğunuz sayıdan iki rakamının toplamını çıkarıp yanındaki şekile bakıyosunuz.Sonra oradaki işareti aklınızda tutup küreye tıkladığınızda işaret kürede çıkıyor.Mesela: 95 i tutuyorum.9+5=14 95-14=81 çıkıyor.sonra küreye tıklıyorum ve 81 in yanındaki işaretin kürede çıktığını görüyorum bu nasıl oluyor?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ilginç..[hline]http://www.btturk.net [Bu mesaj NAE tarafından 16 November 2003 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 teker teke rbak 9 un katlarindaki resimlere bak surekli xy sayisini tutuyon 10x - y - (x + y) = 9x =9 un kati aha budur ksiaca 5 defa acildi onceden[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 bir tane denedim bilemedi koptum:) 12yi seçtim.. 1+2=3 12-3=9...kitap şekli çıkması gerekiodu başka bişi çıktı:D[hline]Bir Tık Atın Şu Mübarek Ramazanda Birinin Daha Karnı Doysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 forumda baya bi topictir oluyor bu :)[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 farkındaysan bu xy => xy - (x+y) olayından yalnızca belli sonuçlar çıkabilir, bu da 9un katları.. O yüzden farkındaysan 9un katlarında hep aynı işaret var[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 said: Volfied, 16 November 2003 20:58 tarihinde demiş ki: teker teke rbak 9 un katlarindaki resimlere bak surekli xy sayisini tutuyon 10x - y - (x + y) = 9x =9 un kati aha budur ksiaca 5 defa acildi onceden[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying 10x + y - (x + y) = 9x =9 olcaktı gibi geldi bana yalnız yazmışsın sanırım[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 matematıkten anlamam,bu kadar ıyı degılım[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ya ne alaka arkadasım 33 un sekline bak bi istersen 33 9 un katı deil ama dusununce biliyo. sonra birisi yazmıs 12 diye arkadasım zaten yuvarlaklı bisi olcak ne kitabı?[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 abi saçmalama biz ne diyoruz? 9 un her katında aynı işaret var... bu demek değil ki dokuzun katı olmayan bir sayıda o işaret olamaz? 2 basamaklı bir sayıdan rakamlarının toplamını çıkarırsan her zaman 9 un katı gelir bu bilinen yıllar evvel kanıtlanmış bir olgudur... aptallar için anlatıyorum XY sayısı X onlar Y birler basamağı ise; bu sayı 10x+y ye eşittir çünkü misal 72 sayısı 7.10+2= 70+2= 72 dir mantıklı bir şekilde.... eğer sen x+y toplamını yani rakam toplamını çıkarırsan 10x+y den elde etceğin sonuç 10x+y-x-y= 9x dir x e hangi tamsayı değerini verirsen ver 9x 9 un katıdır... bu yüzden de her zaman senin bulduğun sonuç 9 un katı yani işaret de aynı...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ben 0 ı tutuyorum 0 - 0 = 0 olması gerekiyo bilemiyo :D[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 pardon arkadaslar simdi mantıgı anladım. butun 9un katları aynı ama her defasında 9ve katlarının sekli deisiyor dolayısı ile hep farklıymıs gibi gozukuyo ancak her seferinde aynı sey. bagirimtrak konustugumn icin ozur[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 said: Selocan, 16 November 2003 21:38 tarihinde demiş ki: ben 0 ı tutuyorum 0 - 0 = 0 olması gerekiyo bilemiyo :D[hline]If only I could breathe to see the sun of May... 0 2 basamaklı mı canım benim?[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 İse yarıyor bir şekilde... Cidden ilginc. [Bu mesaj Saendul tarafından 16 November 2003 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Lan okusana yazdıklarımızı davaro[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Butun dokuzun katları aynı sembol her seferinde... Bu herseyi acıklıyor.[hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle Don't look for trouble, it'll come to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 bak hala okumuyo ya dayak yiycek birazdan haberi yok[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Kefal gibi atlayıp yazmışım, silemedim tabii sonra. Neyse kefalliği yapmışız bir kere...[hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle Don't look for trouble, it'll come to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 herzaman aynı sayı gelıyor da ondan (kesın acıklamıslardır evvelden atladım yıne )[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ya karpuz hakkaten şimdi dikkat ettim 2 digit diyomuş :) neyse yine de mal bi olay[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 said: karpuz, 16 November 2003 21:38 tarihinde demiş ki: abi saçmalama biz ne diyoruz? 9 un her katında aynı işaret var... bu demek değil ki dokuzun katı olmayan bir sayıda o işaret olamaz? 2 basamaklı bir sayıdan rakamlarının toplamını çıkarırsan her zaman 9 un katı gelir bu bilinen yıllar evvel kanıtlanmış bir olgudur... aptallar için anlatıyorum XY sayısı X onlar Y birler basamağı ise; bu sayı 10x+y ye eşittir çünkü misal 72 sayısı 7.10+2= 70+2= 72 dir mantıklı bir şekilde.... eğer sen x+y toplamını yani rakam toplamını çıkarırsan 10x+y den elde etceğin sonuç 10x+y-x-y= 9x dir x e hangi tamsayı değerini verirsen ver 9x 9 un katıdır... bu yüzden de her zaman senin bulduğun sonuç 9 un katı yani işaret de aynı...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: şunu bi okuyun yaw. çook eskiden ben de yaw beaa!! adamlar yapmış! falan diyodum ama baydı artık.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 hauah adamlar kasmış yapmış ya lol[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ya iyide benim aklımdan geçeni nası anlıyo benım orda kafakm karıştı mesela ben aklımdan a işaretinin çıkabiliceği bişiyide seçebilirim b işaretinini çıkabilicei bişiyide[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 herseferinde işaretler değişiomuş keh keh uykum var biraz şimdi gördüm[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 gavur yapıyo...[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar