Thalion Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Washburn Mercury Series Electro Gitar ( 1 HUmbucker 2 Single Manyetik, Kilitli, Tremolo sistemi vs. ) Luxor 12 Telli Akustik ------------------------ Marshall JTM-60 Series Tube Amp Image ------------------------ Digitech RP-12 Preamp & Effects Processor Details Zoom Rythm Track 234 Drum Machine ------------------------- Studio Master Diamond 8-2 Club Mixer ------------------------- Sobbat Drive Breaker ( Hand Made Distortion ) DB-3 Flip Metal Master Tube Power MM-X Distortion DS-830 Maxon Distortion Master DS-830 Morley Bad Horsie Wah Pedal Morley SwitchAB Selector Combiner DOD Hard Rock Distortion FX 57 Boss Compression Sustainer CS-3 Boss Distortion DS-1 CS-3 ----------------------- Casio QV-3000 EX 3.3 Megapixel Digital Fotoğraf Makinası(340Mb Micro Drive) Details ----------------------------- Yukarıdaki aletlerin durumu gayet iyi.. fazla kullanılmadılar.. Maxon distortion mükemmel bir alet.. Morley Bad Horsie zaten Steve Vai'nin sahnede kullandığı Wah Pedal Luxor 12 Telli Akustik güzel bir sese sahip, biraz eski ama tüm bakımları ve onarımları yaptırıldı.. Washburn eski serilerden o nedenle yenilerine göre çok kaliteli ve tüm ayarları yapılmış iyi bir durumda.. Yukarıdaki malzemeler ile ilgili fiyat öğrenmek veya teklif etmek için bana özel mesaj veya 566413 nolu icq'dan ulaşabilirsiniz..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 elektro gitari hedie etmezmisin thaly ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 hehe yohh :) bunların parasıyla sağlam bi bass alacam ;)[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 wah pedalı ne kadar acaba[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Wah pedalı 120$ 0'ı 170$ yurt dışında TR fiyatını bilmiyorum, çok az kullanıldı.. dediğim gibi Steve Vai'nin sahnede kullandığı pedal yani kalitesinden bahsetmeme gerek yok ;)[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Fotoğraf Makinesini Ne Kadara Bırakıcan[hline]FRP-Tr.NeT OwneR Email: [email protected] | ICQ: 65336558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 F.Makinasını keyfi satıyorum aldığım fiyatın 300 dolar altına 700 dolar istiyorum.. standart 32 mb flash disk ile geliyor, ben ona bayaa bi bayılıp 340 mb'lik flash disk taktım bayaa bir kapasitesi var vs. vs.[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Bunlar da gitarlar... [hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 [hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hione Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 mixer a kaç para istiyosun? ayriyetten fader'ı yokmu o mixerin yada ben mi goremiyorum[hline]a.k.a Templar Saunblade I'm a Freak , Coz i'm Nasty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 of ya para kalmadı anasını satayım da sen bunları satıp nasıl bir bass gitar almayı düşünüosun :)[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Ben her parça için istediğim fiyatı yazayım, nasıl olsa tam modellerini verdim yukarıda netten özelliklerini bulabilirsiniz, işyerinde olduğumdam çok fazla takip edemiyorum.. Washburn Mercury Series Electro Gitar ( 1 HUmbucker 2 Single Manyetik, Kilitli, Tremolo sistemi vs. ) 250$ Luxor 12 Telli Akustik 350$ ------------------------ Marshall JTM-60 Series Tube Amp 700$ ------------------------ Digitech RP-12 Preamp & Effects Processor Details 550$ Zoom Rythm Track 234 Drum Machine 170$ ------------------------- Studio Master Diamond 8-2 Club Mixer 300$ ------------------------- Sobbat Drive Breaker ( Hand Made Distortion ) DB-3 100$ Flip Metal Master Tube Power MM-X Distortion DS-830 100$ Maxon Distortion Master DS-830 160$ Morley Bad Horsie Wah Pedal 120$ Morley SwitchAB Selector Combiner 30$ DOD Hard Rock Distortion FX 57 40$ Boss Compression Sustainer CS-3 40$ Boss Distortion DS-1 40$ ----------------------- Casio QV-3000 EX 3.3 Megapixel Digital Fotoğraf Makinası(340Mb Micro Drive) Details 700$ yukarıda link'leri vs. de var, oralardan teknik özelliklerine bakarsınız..[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. [Bu mesaj Thalion tarafından 20 June 2003 10:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonJovi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Thalion Muzik Evi :) Ben kimmiyim pazartesi işe gelince söylerim :)[hline]Like Frankie said, I did it my way ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 up !! :)[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Boss pedallar satılmıştır...[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 up yapayım yaw[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 les paul da satilikmi :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 thalion hala satıyomusun morley i.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Burdan bunu anlıyoruz ki birgün Thalion kaza sonucu konser mühimmatı taşıyan bir kamyona çarpıyor içindekiler ölüyor alabildiğini alıp Patide satıyor. Keh keh kaçmaz bizden efenim =).[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Boss pedallar dışındaki her alet edavat satılık halen ;) Les Paul satılık değil valla o göz bebeği ;) o satılmaz.. Morley Bad Horsie için şu anda birisinden haber bekliyorum ama muhtemelen almayacak.. Bu arada aletlerden herhangi biri ile ilgileniyorsanız özelden msg atarsanız daha iyi our buraya pek bakmıyorum.. Bu arada yok geçen eski sefgilim geldi turnedeymiş ondan çarptım :P Sonra Chicago'dan aradı ama dedim yollayamam valla geri ii dedi sat parasını yolla !! tabii dedim tabiiii[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Dijital kamera olayi biraz abartili olmus su an 400-500 dolara ayni hatta daha iyi ozelliklere sahip 0 Sony almak mumkun. Fiyatini gozden gecirir misin yoksa 700 den vazgecmiyecen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 hehe 700'den değil satmaktan vazgeçmiş durumdayım.. Bu arada ilk fiyatının 700 dolar olmasının nedeni genelde fotoğraf makinalarında default olarak gelen 100Mb disk yerine benim ona 350 Mb'lik disk taktırmış olmam ona zamanında yaklaşık 200 dolar vermiştim.. Nitekim dediğim gibi şu anda artık satılık değil ben kullanıyorum cihazı..[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Bu arada ufak bir hatırlarma.. sinirlerim açısından.. Lütfen abuk sabuk muhabbetler yapacaksanız, listediklerin tümünü bile satın alacak olsanız umrum değil bana gelmeyin.. Zaten keyfi olarak satıyorum bu aletleri, ne paraya ihtiyacım var ne de başka birşey.. sadece evde duracağına birileri kullansın diye satıyorum.. o nedenle hiç çocukca muhabbetleri , abuk sabuk lafları çekemiycem.. Şimdiden teşekkürler..[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar