Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss ye çalışamama sorunsalı


Lixad

Öne çıkan mesajlar

Ya allah kahretsinki çalışamıyorum aşırı güveniyorum kendime hata yapıyorum biliyorum ama off çalışmam laızm bnm ya.

Çalışmadığım halde 270 fln çıkarıyorum finalde 5. sınıftayım (30 sınıf var ve ilk 4 sınıf izmir fen fln hayvani insanlar yani). Finale doğrularda(işlediğimiz yerler) 292-295 yapıyorum bunlar çok iyi puanlar ama çalışmıyorum ve acısını çekeceğim bunun haftaya sınavım var inşallah sınıf düşerimde aklım başıma gleir off of.[hline]Alma?
Mater?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben var ya ben... [şaka şaka :)]

Değişik soru tiplerine alışmak lazım ama öyle puanlar yaptığına göre analitik düşünme kabiliyetin bayağı iyi olmalı [matematik olarak] Bu da yeterli bence.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1. sınıfı hedefle abi o kadar da aşmış değilsin yani. Şu an pek umut yok gibi Boğaziçi filan. Her dersanenin 1. sınıfından seçseler kontenjan dolar sen daha 5. sınıfta sürün..[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dimi ama düşününce öle diil ben daha bu sene başladım eskidende çalışimazdım yani :). O fen liseleri nereye kadar ilerlerki?? zaten 4 sosyal daha çözsem 4 deydim sonra bi 25 sosyal daha çözebilsem 3 deydim öle puan aralıkları yani. Benim henuz sosyal yapcak zamanım olmuyor o oldumu puanım güzelleşcek daha:). Ama çalışamdan nasıl hızlancaksam. Ya hayır çok sıkılıyorum oturup reism yapıyorum sonra dayanamayıp.[hline]Alma?
Mater?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dersane sınıflarının hiç bir anlamı yok bence
bizde de vardı ben 2.sınıftaydım aslında arkadaşla 1deydik ama ödevleri falan yapmıyoruz diye 2'ye attılar bizi.tüm denemlerde 1.sınıftakiler 280 falan yaptı
biz her telden çalık bazen 230 aldım bezen 250 bazenabarttım 270
sonuçta bizim sınıf 8/9 yaptı bir kişi 310 puan yaptı ama çok yüksek yer istediği için tercih yapmadı
1.sınıf 3/9 yaptı ve sadece 1'i yüksek yer istediği için tercih yapmadı diğerleri sürünüyordu
neden,bol stress..
1.sınıf falan olduğunda dersane birincisi olduğunda bunlar hep +stress getirecek sınavda[hline]CsnFrp
What is Regulus?
canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki:
regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lixad lise sonda ben de finale gidiyordum izmir de. Eğer finale doğrulardan 290+ alıyorsan, bitmiştir olay. Finale doğrular normal öss den çok daha ağır sınavlardır. Sadece deneme sınavı çözerek öss den 295 civarı birşey alırsın. Tabi sınavda heyecanlanmazsan...

Birde benim finalde dershanede aldığım en yüksek puan 235 falandı sanırım. ÖSS den 260 civarı birşey aldım. 70 de okuldan geldi, 330 etti. Dert etme yani..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdiden 270 alıyorsan çalışma zaten artık :P yada çalış bilemem, hedefe göre tabii herşey.Ben valla 245-50 arası alıyorum biraz daha çıkarım işallah önümüzdeki 5,6 ayda.Fakat bende de konsantrasyon sorunsalı var.Bir testi çözmeye başlıyorum 10. soruya geliyorum sonra tak içerden bir ses duyuyorum ve direk fırlıyorum ...[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Selocan, 13 November 2003 21:42 tarihinde demiş ki:
ya sende bendensin
sınava 2 ay kala fln ( raporlar alınıyo okul bırakıyo ya ) o zaman otur çalış
şimdi çalışmadan o puanı alıyosan kasma o kdr
sınavdan sonra "fazladan çalışmışım" diye yakınablirsin :)[hline]If only I could breathe to see the sun of May...


işi o rapor ayına bıraktığında her şey birbirine giriyor, hiç güvenme oradaki 2 aya. Benim başarım düştü o dönemde, her gün öğlen 1-2 gibi kalkmaya başladım.

Kısa bir dönemde sıkı çalışacağına, çalışmanı uzunca bir zamana daha hafif tempoyla yayarsan daha rahat edersin[hline]
^._.^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bana bir program yapacak arkadaş var mı?(Rehbere danış demeyin çünkü 3 tane rehbere danıştım,onlar benim kafamdan anlamıyorlar :P ,siz anlarsınız.Özetlemek gerekirse FM'yim sezon başından beri yaptığımız konulardan (mat. sayılar bitti,geometri üçgenler bitti,fizik vektör,hız,b. makine,dinamik falan bitti,kimya madde,mol,kim. denklemler falan bitti) yapılan denemelerde ortalama 245 alıyorum.Hangi kitaplara baksam?kaç saat çalışsam?vb...

Bir de sosyal hiç bakmıyorum bile şu an baksam mı,topu topu 4 puan ama...
[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)


[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 13 November 2003 22:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...