brainprothesis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 hayırlı uğurlu olsun peace making yine düşürülmüş.. yaratıkların peacemakingten etkilenme şansları ve süreleri kırılmış.. tam da bi heves kasmaya başlamıştım.. yazık oldu.[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 pardon süreleri kısalmamış, peace edilen yaratık damage aldığında peaceten çıkmaları gibi bi şans eklenmiş.. peacemaking artık sadece tamerların veya tabanları yağlamak isteyenlerin işine yarıyacak demekki. peace edip te yaratığı kesme devri kapandı çok yazık..[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 evet o zaten yeni pub ın özellikleri arasındaydı iyide oldu bence.3 günde magery ve peaxe gm leyen gold farming yapıyor du.dengesiz di.[hline]Kan Damlaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 zaten target olayi ciktiginda peace i bitirmislerdi, simdi oyleyse bence biraz daha iyi olmus. gidip denemek lazim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ben de peace kasıyodum :) pekı peace lı npc ye vuruldugunda peace den cıkma sansı var peace skılının yuksek olması o sansı azaltırmı mesela 110 115 de fark edermı yoksa peace den cıkma sansı farklımı bıraz garıp bı soru oldu ama :) [Bu mesaj rainfall tarafından 10 November 2003 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Benım 115 peace- Musıc var bugun catır cutur blood kestım 1 tanesı bıle peaceden cıkmadı..hatta gıttım ballron da kestım o da cıkmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 pub21 gelmedi daha degisiklik yok suan peace making de.1-2 haftaya kadar gelir heralde pub21 ozaman degisicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 bekliyelim belki de düşük bi ihtimal olur peaceten çıkmaları.[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar